Antena Meniu Search
x

Video S-a dat startul croazierelor pe râul Mureş. Zeci de oameni s-au bucurat de momente de relaxare la bordul vaporaşului "Stelar"

Vaporaşul "Stelar" a fost achiziţionat de autorităţile locale din Şoimuş, judeţul Hunedoara. Vremea a ţinut cu turiştii, iar peisajul i-a încântat. Întreaga atmosferă a fost una de sărbătoare.

de Redactia Observator

la 19.06.2022, 10:27

Vezi și

După aproape jumătate de secol, atât oamenii din Şoimuş, cât şi turiştii s-au putut bucura, din nou, de o croazieră pe apele Mureşului. 

Gabriel Irimie, primar comuna Șoimuș: Pentru prima dată în judeţul Hunedoara, din 1975, inaugurăm vaporaşul ''Stelar'' la apă. În Şoimuş a fost vaporaş până în 75' la cele mai mari inundaţii, după care acel vaporaş a fost tăiat la fier vechi.

Călin Marian, prefect judetul Hunedora: Pe o lungime de o sută de kilometri, cât traversează Râul Mureş judeţul Hunedoara, este singurul vaporaş, singurul punct de atracţie turistică de acest gen.

Achiziţionată de primăria comunei tocmai de la Tulcea, ambarcaţiunea a costat în total 22 de mii de euro, cu tot cu reabilitare. Bani care nu au fost daţi, se pare, în zadar: micul ''Stelar'' a prins foarte bine la public.

Pe acelaşi subiect

Gabriel Sav - conducător ambarcaţiune pluvială: Nu este greu de condus, este uşor, este distractiv. O facem cu pasiune, nouă ne place şi aşteptăm cât mai mulţi turişti.

Turist: Relaxant, frumos, peisaje frumoase. Oricum o să mai venim.

Turist: E o idee grozavă, chiar am rămas surprins plăcut. Un loc frumos, în apropiere, sunt din comună şi cu siguranţă o să mai venim. 

Înainte, dar şi după plimbare oamenii au putut lua şi masa. Oferta a fost una diversificată şi de nerefuzat: de la clasicele grătare până la produse tradiţionale. Atmosfera a fost una de sărbătoare. Plimbările cu vaporaşul se desfăşoară zilnic între orele 10:00 şi 21:00, o călătorie durează aproximativ 50 de minute, iar preţurile sunt de 30 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » S-a dat startul croazierelor pe râul Mureş. Zeci de oameni s-au bucurat de momente de relaxare la bordul vaporaşului "Stelar"