Antena Meniu Search
x

S-a SINUCIS după ce iubitul ei a vrut să o părăsească

A avut o viaţă ca un roman de dragoste, dar a sfârşit-o ca într-o poveste de groază! O tânără din Suceava, dansatoare într-un club, şi-a pus capăt zilelor după ce a fost părăsită de iubitul ei. A fost găsită fără suflare de prietena ei cea mai bună.

Vezi și

Florentina avea 23 de ani. Angajată ca stripteuză, într-un club din oraş. În ultima ei fotografie pe Facebook, zâmbeşte discret.

Zâmbitoare o vedeau mereu şi vecinii, când era în preajma iubitului ei. Împărţeau un apartament închiriat, la parterul blocului.

Când el a plecat, ea şi-a dus la capăt ameninţările. Şi-a pus capăt zilelor. O prietenă îngrijorată că nu mai ştie nimic de ea a venit să o caute acasă. A zărit-o prin geamul bucătăriei, fără suflare.

Ultimele luni ar fi fost furtunoase. Cu certuri şi lacrimi. Într-o postare pe Facebook, tânăra a povestit scurt şi despre asta. Spera mereu că totul va fi bine.

"Am trecut prin "vânt şi ploi", am rămas tot amândoi", scria ea pe 24 octombrie 2013.

În 2012, după o căsătorie care-a ţinut o săptămână, Florentina l-a pierdut pe primul bărbat pe care l-a iubit. Avea 35 de ani şi era bolnav când a cerut-o de soţie. S-ar fi stins în braţele ei, povesteşte o prietenă:

"El era pe moarte şi a avut o ultimă dorinţă. Ca ea să fie soţia lui. A fost o dragoste frumoasă între ei. S-au iubit mult. De când a murit el, ea nu mai concepea viaţa.".

Relaţia cu Andrei a dărâmat-o de tot, însă. Tânăra a lăsat şi un bilet, prin care îşi ia adio de la mama ei. Spune că viaţa nu mai avea niciun sens fără Andrei - iubitul ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » S-a SINUCIS după ce iubitul ei a vrut să o părăsească