Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sandy, barmaniţa din Colectiv, s-a dus! Trupul ei firav nu a mai rezistat

Alexandra Rădulescu, 26 de ani, Braşov. Era barmaniţă în clubul morţii. Astăzi, la opt zile de la tragedie, trupul ei a cedat

de Redactia Observator

la 08.11.2015 , 12:57

Alexandra Rădulescu, 26 de ani, Braşov. Era barmaniţă în clubul morţii. Astăzi, la opt zile de la tragedie, trupul ei a cedat

Articolul continuă după reclamă

Alexandra Rădulescu, căreia prietenii îi spuneau Sandy, era din Braşov şi lucra în clubul Colectiv din Bucureşti. Aceasta era la muncă în seara în care a izbucnit incendiul şi a fost grav rănită.

Incendiul i-a ars un plămân complet, iar al doilea în proporţie de 65%. Zilele trecute, medicii i-au amputat patru degete necrozate de la mâna dreaptă. Duminică dimineaţa, însă, nu au mai putut face nimic pentru a o reanima.

Nimic nu a funcţionat, însă...

Prietenii săi i-au lăsat numeroase mesaje pe Facebook: Ioana Rădulescu: "Azi a plecat grăbit un Înger... poate avea o altă misiune importantă. Aici pe Pământ ne-a învăţat că modestia, respectul, bunătatea şi iubirea sunt fireşti. Începând de azi CRED în ÎNGERI!"

Andy Sabou: "De 9 zile îmi doresc ca totul să fi fost un vis urât şi aşteptăm o dată să mă trezesc din el, însă azi m-am afundat mai mult, sunt fără cuvinte! Îţi mulţumesc pentru tot Sandibel te pup tare şi până data viitoare... Rămas bun! Condoleanţe familiei".

Mihaela Man: "Draga mea prietenă... Nu ştiu cum să îmi iau rămas bun, nu am mai făcut o niciodată şi nu ştiu cum să o fac să fie mai uşor. Odihneşte-te în pace şi drum bun în locul unde mergi..cum spuneam Dumnezeu vrea numai oameni minunaţi şi buni lângă el... O să îmi lipseşti enorm.. nu te voi uita niciodată, vei fii mereu în inimile noastre. Putere mămicii tale şi lui Drae. Te iubesc!!".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Sandy, barmaniţa din Colectiv, s-a dus! Trupul ei firav nu a mai rezistat