Antena Meniu Search
x

Șantaj după o idilă pe Facebook! Un colaborator al Operei Române a ameninţat o femeie cunoscută pe internet că va publica imagini indecente cu ea, dacă îl refuză

Un tânăr din Bucureşti, colaborator al Operei Române, ar fi ameninţat o femeie cunoscută online.

Vezi și

O poveste de dragoste începută pe internet s-a sfârşit în faţa procurorilor. Un tânăr din Bucureşti, colaborator al Operei Române, ar fi ameninţat-o pe femeia cunoscută online. I-ar fi cerut să întreţină relaţii sexuale cu el, în caz contrar ar fi urmat să publice fotografii indecente cu ea. Anchetatorii verifică dacă bărbatul este un prădător sexual şi dacă a mai şantajat astfel şi alte femei.

Mascaţii caută un tânăr de 30 de ani, care nu ar fi ştiut să accepte refuzul unei femei. Timp de două luni, susţin procurorii, ar fi terorizat o tânără pe care o cunoscuse pe Facebook. Şi de la care a reuşit să obţină poze indecente. 

Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: "S-a dovedit ca un barbat pe care l-a cunoscut pe o retea de socializare a amenintat-o ca daca nu e de acord sa intretina relatii sexuale, va arata totul familiei ei."

Constant, femeia ar fi primit telefoane şi mesaje ameninţătoare de la agresorul ei. Un bărbat despre care anchetatorii au aflat că lucrează la Operă, unde montează decoruri. 

Pe pagina lui de socializare, tanarul avea fotografii din interiorul operei. Colegii spun ca in utlima perioda avea un comportament ciudat si era preocupat doar de telefonul mobil. Mai mult avea probleme si cu banii. O firma de recuperari ii blocase cardul de salariu.

Anchetatorii bănuiesc că tânărul ar fi avut un astfel de comportament şi faţă de alte femei, pe care le aborda prin intermediul reţelelor de socializare. Deocamdată, a fost pus sub control judiciar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Șantaj după o idilă pe Facebook! Un colaborator al Operei Române a ameninţat o femeie cunoscută pe internet că va publica imagini indecente cu ea, dacă îl refuză