Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şase oameni din Harghita, spulberaţi în drum spre casă. O fetiță, singura supraviețuitoare

Şase oameni din Harghita au fost spulberaţi în drum spre casă. Patru bărbaţi şi două femei, ambele însărcinate, au murit pe loc după ce maşina în care erau a intrat sub un TIR, pe o şosea din Arad

de Redactia Observator

la 12.06.2015 , 19:31

Şase oameni din Harghita au fost spulberaţi în drum spre casă. Patru bărbaţi şi două femei, ambele însărcinate, au murit pe loc după ce maşina în care erau a intrat sub un TIR, pe o şosea din Arad

La volan era Miki, un tânăr de 29 ani. În maşina pe care a condus-o direct sub TIR mai erau încă şase suflete - un bărbat de 49 de ani, verişorii lui Miki, dintre care cel mai mare de 19 ani, şi nepoţica de trei ani. Numai cea mică a supravieţuit impactului devastator.

Miki a pierdut controlul volanului în localitatea Conop din Arad după ce ar fi adormit la volan. Autoturismul a ajuns pe contrasens, unde a acroşat o altă maşină în care erau trei oameni - doi soţi şi un verişor. Şoferul a fentat moartea în ultimul moment. Ei au avut noroc. Sunt în stare de şoc, dar sunt în viaţă.

Vezi și

Mărturie stau resturile de pe şosea. Genţile pline cu lucruri strânse după luni de muncă în străinătate. Laslo şi Hazni îşi ridicaseră o casă în localitatea natală. Aveau de gând să o mobilze şi să-şi crească acolo cei doi copii. N-au mai apucat.

Cila avea doar 15 ani. Şi urma să devină mamă pentru prima dată. Şi ea şi iubitul ei de 17 ani au murit pe loc.

Cealaltă victimă, un bărbat de 49 de ani, era din Braşov şi s-a urcat la Miki în maşină pentru că voia să ajungă şi el acasă, în România. S-au înghesuit cu toţii în maşina cu două uşi, de capacitate mică. Acum, patru familii îşi aşteaptă rudele acasă, în sicriu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Şase oameni din Harghita, spulberaţi în drum spre casă. O fetiță, singura supraviețuitoare