Antena Meniu Search
x

Furt fără jenă dintr-un magazin de haine, la Arad. Poliţia e pe urmele hoţilor

Imaginaţia şi tupeul hoţilor sunt fără limite! La Arad, o familie de romi s-a folosit de un bebeluş ca să poată fura dintr-un magazin haine pentru copii.

Vezi și

Imaginaţia şi tupeul hoţilor sunt fără limite! La Arad, o familie de romi s-a folosit de un bebeluş ca să poată fura dintr-un magazin haine pentru copii. Vânzătoarea şi-a dat însă seama ce se întâmplă şi a ieşit repede după hoţi ca să-şi recupereze marfa. A reuşit să ia înapoi doar o rochiţă furată de una dintre femei.

Se întâmplă în miezul zilei, într-un magazin din Arad. Timp de câteva minute, femeia se uită, alege şi îşi face numărul. Asta în timp ce la tejghea, ceilalţi doi, un bărbat cu un bebeluş în braţe şi o tânără, au multe întrebări să-i pună vânzătoare.

Vânzătoarea le strică însă socotelile pentru că înţelege semnele. Îşi dă seama că femeia a furat, dar nu reuşeşte să observe decât lipsa unei rochiţe de 300 de lei. 

- Am ieşit după ei, pe domnul... I-am spus să vină înapoi în magazin şi respectiva să vină să-mi aducă rochiţa furată.

Pe acelaşi subiect

După ceva parlamentări, recuperează rochia. Dar nu şi treningurile, în valoare de 400 de lei. 

- Nu este prima dată când suntem vizitaţi de asemenea clienţi, de multe ori se folosesc de copii sau de bebeluşi, am avut cu bebeluşi sau cu cărucior.

De data aceasta, patronul magazinului nu are de gând să-i lase să scape. A reuşit să le noteze numărul de la maşină şi vor merge cu imaginile surprinse pe camere la poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Furt fără jenă dintr-un magazin de haine, la Arad. Poliţia e pe urmele hoţilor