Antena Meniu Search
x

Video S-au mutat în România, iar acum vor să investească în promovarea ei. Povestea unor străini îndrăgostiţi de meleagurile buzoiene

Sunt destui străini care s-au îndrăgostit de ţara noastră, iar mulţi au început chiar să o promoveze şi să investească după ce s-au stabilit aici. În ţinutul Buzăului, un bavarez şi un olandez au decis să amenajeze Piața Artizanilor, un nou obiectiv turistic al zonei.

de Redactia Observator

la 28.04.2023, 09:17

Vezi și

În patria vulcanilor noroioşi, i-am găsit pe cei doi meşterind de zor pentru a-şi îndeplini visul. Cei doi tineri şi-au etalat nu numai îndemânarea, ci şi creativitatea. 

Thorsten Kirschner: Colegul meu Jos a lucrat aici și a făcut dintr-un blat vechi ceva deosebit și a sculptat și hamei și o să folosim pentru berea artizanală. Va fi un stand pentru berea artizanală din Buzău. 

Dragostea lui Thorsten pentru România a luat naştere în urmă cu 10 ani

Dragostea lui Thorsten pentru România a luat naştere în urmă cu 10 ani, când și-a găsit sufletul pereche în județul Buzău. A decis să cumpere un conac vechi, pe care l-a transformat într-un obiectiv turistic. Acum, cu ajutorul unor investitori, vrea să realizeze o piață de produse artizanale. 

Pe acelaşi subiect

Thorsten Kirschner: Suntem câțiva străini, eu, jumătate bavarez, jumătate buzoian, fiind de mai mult de zece ani aici, avem un francez care produce bere artizanală, un olandez care este meșter, care ne ajută cu construcția standurilor. 

Cei doi asociaţi vor construi o piaţă în comuna Berca

Întreaga echipă este coordonată de Jos Volkers, un olandez îndrăgostit de meleagurile buzoiene.

Jos Volkers: Am văzut stupi de albine și am văzut structura asta. Va fi un stand de prezentare de fapt, tot pentru miere. O să punem produse din miere din zona Buzăului, aici. 

Cei doi asociaţi vor construi o piaţă în comuna Berca, unde, peste câteva zile vor organiza un târg cu mâncare şi obiecte de artizanat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » S-au mutat în România, iar acum vor să investească în promovarea ei. Povestea unor străini îndrăgostiţi de meleagurile buzoiene