Antena Meniu Search
x

Migranţi împuşcaţi în Timiş. Indivizii se aflau în două maşini care au spart barajul poliţiştilor de frontieră (VIDEO)

Poliţiştii de frontieră au încercat să oprească două maşini cu migranţi, însă şoferii acestora nu au oprit la semnalele agenţilor şi au trecut în viteză prin baraj.

Vezi și

Poliţiştii de frontieră au încercat să oprească două maşini cu migranţi, însă şoferii acestora nu au oprit la semnalele agenţilor şi au trecut în viteză prin baraj.

Poliţiştii de frontieră din Moraviţa au primit informaţii că prin localitatea Denta trec ilegal migranţi din Serbia spre Timişoara. Aşa că, azi noapte, au format un filtru la ieşirea din localitate. În jurul orei 3.00, agenţii au încercat să oprească două autoturisme despre care existau suspiciuni că transportau migranți. Numai că şoferii, doi cetăţeni sârbi, au ignorat semnele poliţiştilor și au trecut în viteză prin baraj. În fuga lor, traficanţii de migranţi au rănit doi agenţi şi au lovit mai multe maşini ale Poliţiei de Frontieră. Aşa că ceilalţi oameni ai legii nu au mai avut de ales. Au scos pistoalele şi-au tras. Inițial, două focuri în plan vertical, apoi au țintit roţile autoturismelor. Au reuşit, astfel, să oprească una dintre maşini. Dar şi să împuşte, prin ricoșeu, doi migranţi, pasageri în autoturisme.

Cei doi răniţi, de origine afro-asiatică, au fost transportaţi de urgență la spital. Unul dintre ei a fost operat imediat pentru a i se scoate un glonţ din ficat. Starea acestuia de sănătate nu este prea bună, spun medicii. Celălat a fost rănit uşor, la fel şi poliţiştii. Conform unor surse, unul dintre sârbii traficanţi a reuşit să fugă după incident cu o altă maşină şi este căutat de oamenii legii. Celălat cetăţean sârb şi 12 migranţi au fost reţinuţi pentru audieri. Sunt acuzaţi de trafic de migranți şi trecerea ilegală a frontierei de stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Migranţi împuşcaţi în Timiş. Indivizii se aflau în două maşini care au spart barajul poliţiştilor de frontieră (VIDEO)