Antena Meniu Search
x

Scandal în centrul oraşului Timişoara. Mai mulţi interlopi s-au luat la bătaie

A fost scandal în centrul oraşului Timişoara. Mai mulţi interlopi s-au luat la bătaie. Şi-au împărţit pumni şi picioare sub ochii trecătorilor

Vezi și

A fost scandal în centrul oraşului Timişoara. Mai mulţi interlopi s-au luat la bătaie. Şi-au împărţit pumni şi picioare sub ochii trecătorilor

În acest moment nu se cunoaşte motivul altercaţiei, însă trei dintre bătăuşi sunt inculpaţi în dosarul unei grupării trimisă în judecată de DIICOT pentru fapte de crimă organizată. Trei indivizi au fost reţinuţi. 

A fost ca în ringul de box. Un pumn a declanşat bătaia între interlopi, în faţa magazinului din centrul Timişoarei. Patru indivizi au ajuns în raza camerelor de supraveghere. În total însă au fost şase. După ce primul a lovit, s-au împărţit pumni şi picioare, unul după altul. Doi au rămas însă în faţa intrării. Cu lovituri precise, unul dintre indivizi a vrut să-şi intimideze adversarul.

Din interior, oamenii au privit înmărmuriţi altercaţia. După doar câteva secunde, totul s-a liniştit. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, doi dintre bătăuşi au intrat în centrul comercial. Ceilalţi patru au fugit. S-a întâmplat ieri, ziua în amiaza mare, după un proces la Tribunalul din Timiş. O grupare infracţională fusese trimisă în judecată de DIICOT pentru fapte de crimă organizată. De pe treptele instituţiei, cei doi care au fost atacaţi, au fost urmăriţi până în faţa centrului comercial.

Până acum, poliţiştii şi jandarmii au prins 3 dintre interlopii care s-au bătut în stradă. Unul dintre ei, care anul trecut a fost implicat într-un alt scandal după ce a lovit un poliţist, este în continuare căutat. Ceilalţi doi încă nu au fost identificaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Scandal în centrul oraşului Timişoara. Mai mulţi interlopi s-au luat la bătaie