Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O familie de rromi a băgat doi poliţişti texani în spital!

O familie de rromi a provocat un scandal monstru în Texas, care i-a trimis pe doi poliţişti în spital. Totul a început după ce copiii ar fi furat o bicicletă de la nişte vecini.

de Redactia Observator

la 27.12.2013 , 08:40

După ce aceştia au recuperat-o. Rromii ar fi început să arunce cu sticle, pietre şi beţe în casa lor. Zeci de poliţişti au ajuns acolo să-i liniştească pe oameni. Dar nu le-a fost deloc uşor să o facă.

Au venit cu bastoane şi pari să îi bată pe copii. Totul a început în după-amiaza zilei de Crăciun. Poliţiştii au fost anunţaţi că zeci de oameni se bat în faţa unui compex rezidenţial. Pentru o bicicletă.

"Am cumpărat această bicicletă seara trecută", spune americanul. 

Vezi și

Bărbatul spune că bicicleta era cadou de Crăciun pentru fiul său. Cel mic a lăsat-o în faţa casei, iar de acolo, spune bărbatul, un grup de copii români de etnie rromă ar fi furat-o.

Când au mers să recupereze bicicleta, a început măcelul. Zeci de oameni au sărit la bătaie. Nimeni nu a mai ţinut cont că pumnii şi sticlele în cap se împart şi copiilor.

În scurt timp au ajuns şi câţiva poliţişti. Dar n-au reuşit sub niciun chip să-i potolească pe bătăuşi. După ce unul dintre ei a primit un pumn în faţă, au chemat întăriri.

Doi poliţişti au ajuns în cele din urmă la spital, cu răni uşoare. N-au fost singurii răniţi. Iar câteva persoane au fost duse la secţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » O familie de rromi a băgat doi poliţişti texani în spital!