Antena Meniu Search
x

Scandal uriaş la protestul poliţiştilor, din Capitală. Ipostaze revoltătoare în care au fost surprinşi doi sindicalişti

Scandal uriaş la protestul poliţiştilor, din capitală! Doi dintre participanţi au fost fotografiaţi într-o ipostază revoltătoare.

Vezi și

Scandal uriaş la protestul poliţiştilor, din capitală! Doi dintre participanţi au fost fotografiaţi într-o ipostază revoltătoare, în timp ce îşi făceau nevoile pe peretele unei biserici vechi de trei sute de ani. Reprezentanţii Patriarhiei cer pedepse straşnice, în timp ce sindicaliştii din poliţie iau în calcul varianta unei înscenări. Şi alţi poliţişti care au protestat ar putea fi sancţionaţi, pentru că au venit în uniforme sau pentru că s-au şi legat cu lanţuri, cum a făcut un om al legii.

Dintre cei 5.000 de protestari care şi-au strigat nemulţumirile în faţa Ministerului de Interne, nevoile a doi dintre poliţişti au ieşit în evidenţă. După ce au scandat pentru lege şi onoare, oamenii legii au fost fotografiaţi în timp ce îşi făceau nevoile pe pereţii unei biserici. Deşi aveau la dispoziţie toalete în sediul Ministerului de Interne, la doi paşi. Poza a devenit virală, dar şefii de sindicat ai poliţiştilor nu exclud o înscenare.

Dumitru Coarnă, lider de sindicat: "Privim la o poză care poate să fie reală sau nu, care poate să fie o provocare. Noi am avut 7.000 de veste acolo. Noi am făcut adrese peste tot să se monteze şi toalete, dar am văzut că nu au montat."

Reprezentanţii bisericii condamnă gestul şi cer să se ia măsuri. Sancţiuni riscă şi alţi protestatari, care au venit la proteste în uniforma de serviciu. Unul dintre ei a ieşi în evidenţă, după ce şi-a legat lanţuri la picioare, în marşul spre Guvern.

Pe acelaşi subiect

Cei din poliţia naţională se plâng că alţi poliţişti sunt mult mai bine plătiţi.

În replică, ministrul de Interne spune că poliţiştii au avut deja trei măriri de salariu în ultimele 12 luni.

Din 1 aprilie, poliţiştii vor fi singurii bugetari care primesc bani şi pentru orele suplimentare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Scandal uriaş la protestul poliţiştilor, din Capitală. Ipostaze revoltătoare în care au fost surprinşi doi sindicalişti