Antena Meniu Search
x

Video Scandalul între tatăl vitreg al Cătălinei Ponor și polițiștii locali din Constanța a plecat de la un loc de parcare

Tatăl vitreg al multiplei campioane la gimnastică, Cătălina Ponor, a fost încătuşat după un scandal cu poliţiştii. Bărbatul, fost rugbist și cadru militar, i-a îmbrâncit pe agenţii de la Locală care i-au cerut să-şi mute maşina. Imaginile disputei cu poliţiştii au fost surprinse de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 11.03.2021, 20:06

Vezi și
  • Doi agenţi de la Poliţia Locală i-au atras atenţia că accesul autoturismelor este interzis, cu excepţia celor care locuiesc acolo. 
  • Tatăl Cătălinei Ponor a insistat să le arate că este administrator şi are dreptul legal să parcheze în zonă.

Meciul cu poliţiştii a început după ce tatăl vitreg al Cătălinei Ponor şi-a parcat autoturismul pe o stradă din Constanţa. Acolo se află sala de fitness a gimnastei şi pe care acesta o administrează. Doi agenţi de la Poliţia Locală i-au atras atenţia că accesul autoturismelor este interzis, cu excepţia celor care locuiesc acolo. 

Tatăl Cătălinei Ponor este administratorul sălii de fitness în fața căreia a izbucnit scandalul

Bărbatul le-a arătat pe telefon dovada că este administrator şi are dreptul legal să parcheze. Aceştia ar fi insistat că trebuie să mute maşina pentru că blochează intersecţia.

Emil Mihail Tatu, avocat: După acest moment, s-a îndreptat cu maşina către sală pentru că acolo putea să întoarcă, a fost blocat cu maşina de poliţia locală, a coborât, după cum se vede şi pe imaginile camerelor de supraveghere, a purtat o discuţie cât se poate de calmă, fără să fie recalcitrant, în niciun fel”.

Pe imagini se vede cum Florin Bărbăscu încearcă să intre în sală, dar agenţii îl blochează. Fostul sportiv se luptă cu ei şi reuşeşte, într-un final, să deschidă uşa.

Emil Mihail Tatu, avocat: ”Domnul Bărbăscu i-a invitat la subsolul sălii să le prezinte acel document în original, ei au repetat cumva obsesiv: Refuzaţi să vă legitimați, refuzaţi să vă legitimaţi! Se văd acolo pumni primiţi de domnul Băbăscu, se văd lovituri cu genunchiul din partea Poliţiei Locale, este o folosire excesivă a forţei”.

Bărbatul a fost încătușat de polițiștii care au chemat întăriri

Scandalul continuă în interior. Angajaţii sar în apărarea şefului lor. Poliţiştii cheamă întăriri. Agenţii încearcă să-i pună cătuşele, dar bărbatul se zbate să scape. În cele din urmă, este încătuşat.

Veronica Jalba, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța: ”În cauză, s-a dispus de către procuror punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inclupat pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj. Procurorul a dispus faţă de inculpat luartea măsurii preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile”.

Gimnasta Cătălina Ponor a refuzat să comenteze incidentul în care a fost implicat tatăl vitreg. La fel, şi Primăria Constanţa, de care ţine Poliţia Locală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Scandalul între tatăl vitreg al Cătălinei Ponor și polițiștii locali din Constanța a plecat de la un loc de parcare