Antena Meniu Search
x

Scena teatrului, mutată în aer liber în Suceava

Teatrul s-a mutat în parc, iar spaţiul de joacă s-a transformat în scenă de spectacol. Totul s-a întâmplat în municipiul Suceava, unde actorii teatrului din oraş au adus în faţa publicului premiera piesei "Tragicomedia lui Don Cristobal şi a Rositei".

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 19.07.2020, 11:02

Vezi și
  • Spectatorii au aşteptat nerăbdători reîntâlnirea cu actorii suceveni.
  • Actorii s-au pregătit aproape o lună și jumătate pentru acest spectacol.

Peste 300 de oameni au urmărit cu admirație punerea în scenă a piesei "Tragicomedia lui Don Cristobal și a Rositei". Spațiul de joacă cu tobogane și leagăne din parcul de agrement Tătărași a fost scena care s-a adptat perfect la un astfel de spectacol.

Carmen Steiciuc, manager teatru: Avem 200 de scaune și 200 de stegulețe cu însemnele spectacolului, pe care le-am așezat pe spațiile unde nu au putut fi aşezate scaune, așa încât oamenii care au venit conform ordinului cu păturele de acasă sau cu pernuțe să poată să vizioneze spectacolul în condiții foarte bune.

Spectatorii au aşteptat cu sufletul la gură reîntâlnirea cu actorii suceveni.

Actorii s-au pregătit aproape o lună și jumătate pentru acest spectacol și chiar dacă au fost nevoiți să se adapteze noilor condiții, spun că efortul a meritat pentru a juca din nou în faţa oamenilor.

Clara Popadiuc, actriţă: Este un pic diferit, pentru că nu mai ai scena şi pereţii care să te protejeze, eşti în aer liber unde depinzi de vreme care.

"Tragicomedia lui Don Cristobal și a Rositei" aparține poetului național al Spaniei, Federico Garcia Lorca, iar piesa a fost tradusă pentru prima dată în România pentru acest spectacol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

De unde vă faceţi cel mai des aprovizionarea cu verdeţuri şi legume?

Observator » Stiri sociale » Scena teatrului, mutată în aer liber în Suceava