Antena Meniu Search
x

Scene desprinse din filmele de groază! Noi detalii despre accidentul ÎNFIORĂTOR din Capitală, în care o femeie a murit, iar sora ei aproape a ars ca o torţă

O femeie de 35 de ani a murit, iar sora ei este în stare critică, după ce maşina în care erau a fost izbită de un alt autoturism şi a luat foc.

Vezi și

O femeie de 35 de ani a murit, iar sora ei este în stare critică, după ce maşina în care erau a fost izbită de un alt autoturism şi a luat foc. Şoferul acestuia le-a scos din maşină, apoi a fugit. Poliţiştii l-au găsit după câteva ore, nu departe de locul accidentului. Băuse. 

Flăcări ca-n iad au cuprins maşina în care erau cele două surori, imediat după impact, şi s-au extins şi la celelalte autoturisme parcate.

În clipele de groază, oamenii îşi pun viaţa în pericol şi încearcă să oprească vâlvătaia cu stingătoarele. Mai mulţi martori au transmis în direct, pe Facebook, momentele dramatice.

Tânăra, în vârstă de 26 de ani, de la volan, şi sora ei, de 35, au fost scoase de şoferul celeilalte maşini. După care, bărbatul a fugit.

Accidentul s-a produs la ora 22 şi 14 minute, în zona Baicului din capitală. Maşina în care erau cele două, a făcut stânga pe drumul principal, fără să acorde prioritate. Un autoturism care venea cu viteză, spun martorii, a aruncat-o într-o dubă parcată.

Oamenii care stau în zonă spun că nu există vizibilitate din cauza celorlalte maşini parcate.

Când au ajuns ambulanţele, doar cea mai mică dintre surori mai trăia. Are arsuri pe corp, dar şi pe căile aeriene. A fost intubată şi transportată la Spitalul Floreasca. La scurt timp, poliţiţiştii l-au găsit şi pe şofer, un bărbat de 40 de ani. Nu era vinovat de accident dar fugise pentru că era băut...

Andra Arşintescu, Purtător de Cuvânt al Brigăzii Rtiere Bucureşti: "A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0.28 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat."

Şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Scene desprinse din filmele de groază! Noi detalii despre accidentul ÎNFIORĂTOR din Capitală, în care o femeie a murit, iar sora ei aproape a ars ca o torţă