Antena Meniu Search
x

Scoala de K1, bordel pentru nemti! Luptatori din Craiova, printre care si copii, au fost vanduti cu ora, in Germania

Intre 200 si 400 de euro pentru o partida de sex! Nu este tariful de la un bordel, ci de la un club sportiv de arte martiale! Doua sute de luptatori din Craiova, multi dintre ei minori, au fost vanduti cu ora, in Germania.

Vezi și
Florin Boboc. Luptator K1 de 26 de ani. A adunat 30 de medalii la campionate nationale si internationale in sporturile de contact.

Intre 2009 si 2011, membrii gruparii de proxeneti ar fi adunat, spun procurorii, peste 150.000 de dolari. Au facut 200 de victime, majoritatea minori.

La exterior, activitate obisnuita: juniori antrenati pentru a participa la competitii de arte martiale. In realitate, antrenamentele nu erau totul. Procurorii spun ca minorii erau racolati pentru a face sex pe bani, in Germania.

Fiecare copil avea un adevarat portofoliu. Poze care nu erau destinate competitiilor sportive. Albumele ajungeau in Germania, unde erau vizionate de domni cu bani din Berlin si din localitatile marginase. Clientii alegeau o poza si primeau sportivul respectiv.

Minorii erau scosi din tara sub pretextul unor competitii sportive. Asta stiau parintii. In realitate, produceau 250 de euro pentru fiecare partida de sex. Copiii erau convinsi sa nu povesteasca nimic acasa. Primeau o parte din bani, in plus, li se promitea o cariera de succes in K1.

Fostii antrenori ai lui Florin Boboc sunt socati de activitatea elevului lor. “Era un familist convins, avea familie, doi copii”, a spus un fost antrenor de-al sau.

50 de persoane au fost audiate astazi la sediul DIICOT Craiova. Presupusii proxeneti, dar si victimele lor.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Scoala de K1, bordel pentru nemti! Luptatori din Craiova, printre care si copii, au fost vanduti cu ora, in Germania