Scrisoarea unui primar, virală pe internet: "Cu banii comunei facem ce vreți dumneavoastră, nu ce credem noi că ați vrea"

De Cristian Ionescu.
Publicat: 20.12.2019, 19:58.
Actualizat: 20.12.2019, 19:58

Primarul Marinel Barna din comuna Bodești, județul Neamț, a câştigat multe inimi, după ce le-a trimis oamenilor din comună o scrisoare.

Comunitate impresionată de scrisoarea unui primar

Un primar a impresionat cu scrisoarea trimisă către localnici

Foto Facebook

Primarul Marinel Barna din comuna Bodești, județul Neamț, a câştigat multe inimi, după ce le-a trimis oamenilor din comună o scrisoare.

Localnicii au publicat mesajul pe internet şi l-au dat ca exemplu pe edil, după ce acesta i-a întrebat pe ce să cheltuie banii comunei, motivând că oamenii decid pe ce să dea banii, nu pe ce crede el că ar vrea ei.

"Cu banii comunei facem ce vreți dumneavoastră, nu ce credem noi că ați vrea"

Scrisoarea primarul Marinel Barna a devenit în scurt timp virală pe internet, oamenii dorind să arate că se poate şi altfel, după ce edilul a preferat să-i întrebe pe ce să cheltuie banii comunei, în loc să investească bugetul în lucruri care i-ar putea nemulţumi pe localnici.

Marinel Barna, primar Bodeşti: "Toate aceste realizări nu sunt ale primarului sau ale consilierilor locali. Realizările sunt ale oamenilor care ne-au ales şi din banii cărora suntem plătiţi pentru a face aceste lucruri. Cetăţenii din Bodeşti au ales ce să se facă şi tot ei au ales cine să facă. În prezenta scrisoare nu ne lăudăm cu realizările noastre ca aleși locali, ci raportam cetățenilor ce am realizat din ce ne-au pus ei să facem și ne-au plătit din banii lor pentru asta. Pentru că suntem în slujba dumneavoastră, a celor care ne-ați pus pe aceste funcții și din banii cărora suntem plătiți, vă rugăm să completați formularul din plicul timbrat care însoțește această scrisoare ca noi să putem facem în continuare cu banii comunei ce vreți dumneavoastră, nu ce credem noi că ați vrea", a scris primarul.

Reacţiile în online sunt majoritatea pozitive, iar oamenii sunt de părere că, dacă toţi primarii ar fi aşa, ţara noastră ar fi mult înaintea oricărui stat european.

Scrisoarea impresionanta a unui primar către localnici

"Bravo, domule! Aşa ar trebui să facă toţi primarii. Acesta este singura modalitate de a face lucrurile atunci când cineva de votează sau te alege, să îl întrebi pe cel care te votează ce vrei să faci în comunitatea în care trăieşti, nu să bagi banii în cine ştie ce nenorociri", a transmis un internaut.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.