Antena Meniu Search
x

Scrisori pentru cei care au murit în clubul Colectiv

Moartea tinerilor din Colectiv a lăsat în urmă părinţi, fraţi, surori şi prieteni îndoliaţi.Unii abia i-au înmormântat pe cei dragi, alţii urmează să-i conducă pe ultimul drum. Despărţirea e grea şi dureroasă. Încărcaţi de emoţie, prietenii îşi aştern gândurile în scrisori publice

Vezi și

 Moartea tinerilor din Colectiv a lăsat în urmă părinţi, fraţi, surori şi prieteni îndoliaţi. Unii abia i-au înmormântat pe cei dragi, alţii urmează să-i conducă pe ultimul drum. Despărţirea e grea şi dureroasă. Încărcaţi de emoţie, prietenii îşi aştern gândurile în scrisori publice. Ionuţ Popescu, iubitul Monicăi Tănăsoiu, şi ea moartă în incendiu, trăieşte acum prin rândurile scrise de basistul trupei Viţa de Vie. Iar Adi Popa, un tânăr frumos, pasionat de fitness, nu mai e doar un număr. Tot datorită prietenilor.

Ionuţ Popescu şi Monica Tănăsoiu, un cuplu frumos. Doi tineri plini de viaţă şi mereu zâmbitori. Adrian Ciuplea, basistul trupei Viţa de Vie, îi cunoştea bine. Erau prieteni apropiaţi iar moartea lor l-a răvăşit. Tânărul şi-a descărcat sufletul într-o scrisoare, postată pe o reţea de socializare.

Fiul directorului Enel Focşani, Ionuţ era extrem de îndrăgit şi acasă. Fostul lui profesor de matematică a plâns când a aflat că elevul rebel. nu mai e.

Trupul neînsufleţit al lui Ionuţ a fost depus, astăzi, la o biserică din capitală. El va fi înmormântat mâine, la Râmnicu Sărat, acolo unde trăiesc bunicii lui. Monica, iubita lui, a fost înmormântată săptămâna trecută, în Bucureşti.

Tot în Bucureşti va fi înmormântat şi Adi Popa, un alt tânăr care s-a stins în urma incendiului din Colectiv. Prietenii lui au scris şi ei o scrisoare. Cu un început răvăşitor.

Adi era un tânăr frumos, pasionat de fitness şi sport în aer liber. Prietenii îl descriu drept un om plin de viaţă pe care rareori l-au văzut trist.

La Colectiv, Adi a mers împreună cu iubita lui, Oana Rotariu. O tânără superbă, angajată la o bancă din Bucureşti. Oana e încă în spital, în stare gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Scrisori pentru cei care au murit în clubul Colectiv