Antena Meniu Search
x

Se donează roşu la Spitalul Universitar

România câştigă din ce în ce mai mult "roşu". Centrul de transfuzii de la Spitalul Universitar din Capitală a fost redeschis

Vezi și

România câştigă din ce în ce mai mult "roşu". Centrul de transfuzii de la Spitalul Universitar din Capitală a fost redeschis

Tânăra s-a numărat printre primii donatori ai noului centru de transfuzii de la Spitalul Universitar. Este studentă la medicină şi ştie bine cât de important este roşul pentru viaţă.

Voia să doneze de multă vreme, dar puţinul timp liber pe care-l are a făcut-o să amâne momentul. Acum fata a putut dona, chiar în locul în care-şi face şi o parte din studii.

Problema sângelui şi mai ales lipsa lui a fost arătată în luna aprilie a anului trecut de Observator în campania "Donează Roşu pentru România". Atunci, ministrul sănătăţii promitea modernizarea sistemului de transfuzii.

Noul centru de transfuzii de la Spitalul universitar se redeschide după şapte ani, iar donări se pot face în fiecare zi între orele 9 şi 17. Sângele recoltat aici va ajuta şi ca bolnavii să nu mai stea să aştepte pentru o intervenţie chirurgicală. Mai ales că Spitalul Universitar are de acum şi 12 săli de operaţie noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Se donează roşu la Spitalul Universitar