Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Secrete din bucătărie. Saramură de pește ca pe malul Dunării

Un sfert dintre români mănâncă peşte de sărbători. Aşa că nu strică nicio idee nouă. Reporterii Observator au mers până la Galaţi, unde doi domni, Ştefan pe numele lor, prepară cea mai bună saramură de peşte.

de Redactia Observator

la 23.12.2016 , 20:27

Un sfert dintre români mănâncă peşte de sărbători. Aşa că nu strică nicio idee nouă. Reporterii Observator au mers până la Galaţi, unde doi domni, Ştefan pe numele lor, prepară cea mai bună saramură de peşte.

Lemnul de prun şi de brad arde în curte, în timp ce domnii Ştefan - Ştefan Sandu şi Ştefan Hulea - artişti de meserie, pescari şi bucătari de plăcere, pregătesc peştele pentru saramură.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Secrete din bucătărie. Saramură de pește ca pe malul Dunării