Antena Meniu Search
x

Secrete din bucătărie. Saramură de pește ca pe malul Dunării

Un sfert dintre români mănâncă peşte de sărbători. Aşa că nu strică nicio idee nouă. Reporterii Observator au mers până la Galaţi, unde doi domni, Ştefan pe numele lor, prepară cea mai bună saramură de peşte.

Vezi și

Un sfert dintre români mănâncă peşte de sărbători. Aşa că nu strică nicio idee nouă. Reporterii Observator au mers până la Galaţi, unde doi domni, Ştefan pe numele lor, prepară cea mai bună saramură de peşte.

Lemnul de prun şi de brad arde în curte, în timp ce domnii Ştefan - Ştefan Sandu şi Ştefan Hulea - artişti de meserie, pescari şi bucătari de plăcere, pregătesc peştele pentru saramură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Secrete din bucătărie. Saramură de pește ca pe malul Dunării