Antena Meniu Search
x

Video Şedințe foto pline de zâmbete și decoruri spectaculoase. Câţi bani trebuie să scoată din buzunare doritorii

Tot din categoria experienţelor... dăruibile, vă propunem o şedinţă foto în familie. Fotografii profesionişti s-au pregătit în această perioadă cu cele mai spectaculoase decoruri. Iar unii s-au bucurat de acest cadou chiar astăzi, în Ajunul Crăciunului. Şi să nu vă imaginaţi că e o activitate plictisitoare, în care trebuie doar să vă îmbrăcaţi frumos şi să staţi la poză. Mulţi spun că şedinţa foto funcţionează ca o terapie de familie.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 24.12.2021, 18:01

Vezi și

''Facem poze cu familia, ca să ne bucurăm, să păstrăm amintirile, să le avem peste ani şi ani, când vor creşte cei mici.''

Ari, Dan și Amelia sunt din București. Au venit special la Constanța pentru o ședință foto plină de zâmbete și amintiri frumoase. 

''A fost distractiv şi amuzant şi mi-a plăcut foarte mult pentru că nu ne-am mai văzut de mult aşa mai mulţi prieteni la un loc.''

''Mie mi-a plăcut că am putut să mă ascund prin toate locurile şi să mă joc.''

Pe acelaşi subiect

''Mie mi-a plăcut când părinţii făceau poze am reuşit să mă ascund prin toate locurile şi nu m-a văzut nimeni.''

Pe Andrei și Lavinia îi leagă marea. Și tot aici vor să își aducă aminte de primele întâlniri. Sasha și Ezra sunt cei care le fac viața mai frumoasă.

Andrei Dancu: Şansa a făcut să ne întâlnim, să apară şi maimuţoii ăştia doi după şi să fim o familie fericită.Ăştia mici s-au simţit extraordinar, a fost mai bine decât ne aşteptam.

Câţi bani trebuie să scoată din buzunare doritorii 

Pentru că decorul a fost făcut în jurul moșului, dorințele nu au întârziat să apară. 

Elena Mergeani: Ne surprinde de fiecare dată cu alt decor.

Din 25 noiembrie, studiourile unde se fac ședințe foto au reînviat. Până în Ajun de Crăciun, la un singur studio au venit 100 de familii care vor să aibă sub brad un album foto. 

Daniela Sterea, fotograf: Anul acesta a fost ca o răbufnire, pentru fiecare dintre noi. Au reuşit anul acesta să ajungă şi cei care anul trecut erau puţin mai reticenţi. Inspiraţia o iau din absolut tot, din viaţa mea de zi cu zi.

O ședința foto costă 600 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Şedințe foto pline de zâmbete și decoruri spectaculoase. Câţi bani trebuie să scoată din buzunare doritorii