Antena Meniu Search
x

Şefă de promoţie dată afară de la BAC

O elevă de nota 10, şefă de promoţie în liceu, va pierde un an din viaţă după ce a fost eliminată din examenul de bacalaureat. Fata este elevă la Colegiul Tehnic din Ştei, Bihor, acolo unde încă 107 colegi de-ai ei sunt acuzaţi de fraudă

Vezi și

O elevă de nota 10, şefă de promoţie în liceu, va pierde un an din viaţă după ce a fost eliminată din examenul de bacalaureat. Fata este elevă la Colegiul Tehnic din Ştei, Bihor, acolo unde încă 107 colegi de-ai ei sunt acuzaţi de fraudă. 

Alexandra este o elevă de nota 10, dar acum riscă să nu mai ajungă la facultatea de medicină, aşa cum visează. Este acuzată de fraudă la bac.

În total, 108 elevi de clasa a douăsprezecea de la Colegiul Tehnic Unirea din Ştei au fost eliminaţi din examen pentru că ar fi copiat. Sau pentru că i-ar fi ajutat pe alţii să rezolve subiectele. Ar fi fost ajutaţi chiar de profesorii supraveghetori.

Reprezentanţii de la inspectoratul şcolar judeţean Bihor au vizionat cadru cu cadru, de mai multe ori, imaginile surprinse de pe camerele de supraveghere. Şi spun că elevii au fraudat examenul maturităţii.

Părinţii elevilor sunt revoltaţi, însă. Şi au depus plângere la toate instituţiile.

Corpul de control trimis de ministrul Educaţiei la Ştei va trebui să stabilească acum dacă este sau nu vorba de o fraudă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Şefă de promoţie dată afară de la BAC