Antena Meniu Search
x

Șefii Poliției Constanța, demiși după ce turiștii au încins o horă a distracției pe litoral (Video)

Hora distracţiei de pe litoral i-a costat funcţia pe şefii Poliţiei din Constanţa. Imaginile în care zeci de turişti dansează pe faleză au devenit virale, iar Ministerul Afacerilor Interne a trimis Corpul de Control la malul mării. Inspectorul-şef şi adjunctul său au fost demişi. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 02.07.2020, 21:39

Vezi și
  • Șefii Poliției Constanța, demiși după o verificare a Corpului de Control al Ministerului Afacerilor Interne.

Prezent, ieri, pe litoral, ministrul Vela a spus că, în general, nu este multumit de operativitatea echipelor din Constanța. 

Suntem în fața terasei din centrul stațiunii Mamaia, unde a avut loc hora spontană a turiștilor. 

Atunci, reprezentanții IPJ au spus că o echipă a intervenit rapid, dar polițiștii nu au mai găsit nimic, pentru că distracţia a durat doar câteva minute.

După ce imaginile au devenit virale, o comisie din cadrul Corpului de Control al Ministerului Afacerilor Interne a ajuns pe litoral și, în urma verificărilor, șefii poliției au fost înlocuiți.

Ministerul Afacerilor Interne a decis suplimentarea numărului de poliţişti detaşaţi pe litoral. Astfel că, zilele acestea, prezenţa echipajelor se va face simţită din ce în ce mai mult pe întreg litoralul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Șefii Poliției Constanța, demiși după ce turiștii au încins o horă a distracției pe litoral (Video)