Antena Meniu Search
x

Șeful de la Permise Auto Iași, oprit în trafic după ce a fost pârât că a băut la terasă. ”Domnule Zacornea, dar cu băutura?”

Comisarul Zacornea Vasile, șeful de la Permise și Înmatriculari Iași, a fost prins băut la volan, duminică seară, după ce o altă persoană a sunat la 112 și a reclamat faptul că l-a văzut cum bea la terasă și apoi se urcă în mașină.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.10.2020, 10:49

Șeful de la Permise Auto Iași, oprit în trafic după ce a fost pârât că a băut la terasă
Șeful de la Permise Auto Iași, oprit în trafic după ce a fost pârât că a băut la terasă - raulmarian.nenestean/ Facebook
  • Comisarul Zacornea Vasile a fost depistat cu 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • Surse neoficiale susțin că Zacornea le-ar fi spus polițiștilor că a băut cidru la terasă și că nu știa că băutura conține alcool.

Raul Nenestean, instructor auto, l-a văzut pe comisarul Zacornea că s-a urcat băut la volan și a sunat la 112, apoi l-a urmărit în trafic, dirijând mașina de poliție.

Polițiștii l-au oprit pe comisarul Zacornea într-o intersecție din municipiu și i-au pus alcooltestul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”La data de 11.10.2020, în jurul orei 20.00, polițiștii rutieri au depistat un bărbat care conducea un auto având valoarea de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat (la testarea cu aparatul alcooltest). Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305 lei și reținerea permisului de conducere”, anunță IPJ Iași.

Totodată, polițiștii i-au suspendat permisul de conducere pe o durată de 90 de zile.

Surse neoficiale susțin că Zacornea le-ar fi spus polițiștilor că a băut cidru la terasă și că nu știa că băutura conține alcool.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Șeful de la Permise Auto Iași, oprit în trafic după ce a fost pârât că a băut la terasă. ”Domnule Zacornea, dar cu băutura?”