Antena Meniu Search
x

Sfidează moartea cu o putere uluitoare

La 20 ani, orice tânăr vrea să-şi îndeplinească visele! La 20 de ani, Alexia are doar unul. Să trăiască şi mâine! Sfidează moartea cu o putere uluitoare. Cum a sfidat şi prognosticul medicilor.

Vezi și

 După ce au diagnosticat-o cu cancer, doctorii i-au mai dat un an de trăit. Însă Alexia trăieşte şi acum. Şi îşi doreşte la fel de mult să învingă boala. A primit viză şi pleacă în America pentru un tratament experimental. Deşi n-a strâns toţi banii şi încă are nevoie şi de ajutorul oamenilor cu suflet.

Dar Alexa a ales să se chinuie. La 20 de ani, crede că are destulă putere să lupte până la capăt, pentru viaţa ei. N-a apucat să se bucure de viaţa de student la Psihologie. Diagnosticul a schimbat totul. Acum, face tratamente. Şi caută soluţii să trăiască. O ajută doar mama ei.

Nimeni, înafară de mamă, n-a crezut în salvarea Alexiei. Medicii i-au mai dat un an de viaţă, după ce au operat-o şi au văzut că tumora s-a extins. La ovare, colon, vezică.

Însă pentru Alexia şi mama ei, verdictul chirurgilor a însemnat începutul adevăratei lupte. Au căutat un doctor care sã vrea sã o opereze pentru a doua oarã.

Operaţia a avut loc. A urmat chimioterapia. Dar eforturile au fost în zadar. Tumorile sunt acum şi mai multe.

A trecut anul. Şi Alexia trăieşte. Încă zâmbeşte. Şi sperã sã primeascã o nouă şansã. E convinsă că în viaţă toate se întâmplă cu un scop. Chiar şi lucururile rele.

Ambasada Statelor Unite i-a oferit viză. Peste câteva zile, pe 15 martie, Alexa va pleca la Clinica MD Anderson, din Texas. Ei utilizează acolo alt gen de terapii, cu medicamente neavizate, încă, în Europa.

Până acum, mama Alexei a strâns 70.000 de euro. Dar în Statele Unite, costurile vor fi mult mai mari. 17.000 de dolari, primele analize. Iar tratamentul va costa şi el între 50.000 şi 200.000 de dolari. Chiar dacă nu are bani suficienţi, Alexa tot va pleca în America.

DONAŢI PENTRU ALEXA

• Raiffeisen Bank - Ron - RO82 RZBR 0000 0600 1490 6847 - Titular: Lăutaru Nicoleta Alexandra

• Raiffeisen Bank - Euro - RO17 RZBR 0000 0600 1490 6853 - Titular: Lăutaru Nicoleta Alexandra

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Sfidează moartea cu o putere uluitoare