Antena Meniu Search
x

Şi bărbaţii suferă la frumuseţe

Ne-am obişnuit să discutăm despre tot felul de tratamente de înfrumuseţare dedicate femeilor! Dar să ştiţi că şi bărbaţii pot urma o serie de terapii care să-i repare!

Vezi și

Ne-am obişnuit să discutăm despre tot felul de tratamente de înfrumuseţare dedicate femeilor! Dar să ştiţi că şi bărbaţii pot urma o serie de terapii care. să-i repare!

Ce e rău în a-ţi regenera celulele, în a-ţi topi grăsimea încăpăţânată şi în a-ţi curăţa profund tenul? Nimic. Numai că de acest lucru suntem convinse noi, femeile. Însă, cu răbdare şi tact, putem să aducem orice bărbat pe calea dreaptă. Aşa a procedat şi colega mea, Geanina Ilieş, care şi-a dus partenerul de prezentare la un salon de înfrumuseţare. Iar acum să vedem prin ce a trecut Daniel Osmanovici.

Dacă Mel Gibson a putut trece prin asemenea chinuri, Daniel Osmanovici nu are niciun motiv pentru a încerca lucruri mult mai puţin dureroase.

După ce a fost regenerat la minus 175 de grade, Daniel - supravegheat atent de Geanina - ajunge într-un alt salon. Regeneratul şi mult-slăbitul Daniel ajunge acum la al treilea procedeu. De această dată nu mai sunt vizate celulele sau grăsimea, ci tenul.

Dar degeaba te simţi bine şi ai un ten impecabil, dacă nu ai şi o freză cum trebuie. Aşa că Daniel are parte şi de o tunsoare în tendinţe.

„Am făcut un pic de criosaună, un pic de tratament pentru faţă, pentru abdomen, m-am tuns. Am avut grijă de mine. Geanina m-a învăţat cum să am mai multă grijă de mine decât am în mod normal atunci când sunt acasă. Fiţi bărbaţi, aveţi grijă de voi!”, a declarat Daniel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Şi bărbaţii suferă la frumuseţe