Antena Meniu Search
x

Şi-a ucis fiica vitregă cu un cocktail otrăvit, apoi a simulat o sinucidere!

Este basmul contemporan al Albei ca Zăpada. Fata ucisă de mama vitregă. O crimă care a îngrozit un oraş întreg. O femeie şi-ar fi ucis fiica vitregă cu un cocktail otrăvit, de medicamente. Şi-apoi ar fi simulat o sinucidere.

Vezi și

Ca să scape de pedeapsă. Iar motivul este unul greu de înţeles. N-ar fi iubit-o niciodată pe fetiţă. Chiar soţului ei i-ar fi mărturisit că. urăşte copiii.

Tânăra care ar fi pierit de mâna celei care îi ţinea loc de mamă avea 15 ani. Era boboc, la liceu. Şi tocmai câştigase un titlu de Miss.

O chema Ana. O tânără frumoasă, cu ochii mari, negri, pătrunzători. Era în primul an la liceu. Miss Boboc. Astăzi, ar fi fost ucisă de mâna celei care trebuia să-i fie mamă!

Ora douăsprezece şi jumătate. Tatăl Anei are o presimţire sumbră. Îşi sună fata, dar nu răspunde. Îşi sună şi soţia. Niciun semn.

Pleacă alergând spre casă, de la serviciu, sparge uşa apartamentului şi dă peste fiica sa inconştientă, pe podea.

Vecinii povestesc că l-au auzit ţipând de durere. Îşi striga copilul şi-o blestema pe femeie. Înainte de acest moment, din apartamentul groazei n-ar fi răzbit niciun sunet.

De ore bune, anchetatorii încearcă să afle cum a fost ucisă fata. Pe corpul său, la prima vedere, nu au văzut semne clare de violenţă. Casa, însă, pare răvăşită ca la un jaf. Poliţiştii au găsit pe jos sticle de băutură şi medicamente.

Ana ar fi fost ucisă de un cocktail cu medicamente şi alcool. E prima ipoteză. Când tatăl a găsit-o, era deja în stop cardio-respirator.

În apartament, mama vitregă ar fi SIMULAT, apoi, sinuciderea! Asta cred medicii legiştii după ce au văzut că rănile ei sunt superficiale.

Pe Ana, nu ar fi iubit-o niciodată. Ştia asta şi soţul ei. I-ar fi spus chiar că urăşte copiii. Din acest motiv, ea nu ar fi vrut niciodată să aibă propriii ei prunci. Mama naturală a fetei de 15 ani a murit în urmă cu patru ani.

De curând, noua soţie a tatăl său s-a întors în casa lor, după ce a muncit o perioadă, în străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Şi-a ucis fiica vitregă cu un cocktail otrăvit, apoi a simulat o sinucidere!