Antena Meniu Search
x

Descoperire sinistră la marginea unui drum din Gorj! Sicriu cu tot cu oase, aruncat la gunoi

Descoperire sinistră la marginea unui drum din Gorj! Muncitorii care făceau curăţenie au dat peste un sicriu, cu tot cu oseminte în el.

Vezi și

Descoperire sinistră la marginea unui drum din Gorj! Muncitorii care făceau curăţenie au dat peste un sicriu, cu tot cu oseminte în el. Angajaţii de la Drumuri au pornit o campanie de ecologizare şi fac şi muncă de detectivi. Caută printre gunoaie şi documente cu numele celor care au trecut pe acolo şi au lăsat ceva în urma lor.

Angajaţii de la Drumuri s-au albit la faţă, când, la marginea pădurii de lângă localitatea Leleşti, au găsit, printre gunoaie, un sicriu. Cel mai probabil, a fost dezgropat dintr-un cimitir.

Locul s-a umplut de anchetatori, care au deschis un dosar penal pentru profanare de cadavre. 

Ion Tudor, şef secție Drumuri Naționale Gorj: "Nu se poate să găseşti pe marginea drumului aşa ceva. Câtă iresponsabilitate au avut cei care au aruncat resturile, sicriul, hainele şi Doamne-fereşte să nu mai fie şi altceva. Nu ştiu dacă oamenii care s-au ocupat cu aşa ceva sunt zdraveni la cap!"

Angajaţii de la secţia Drumuri Naţionale din Târgu-Jiu au ajuns la această descoperire în timpul operaţiunii de ecologizare. S-au transformat şi în detectivi. Îi vânează pe cei care aruncă gunoaie pe marginea şoselelelor. 

Chitanţe, acte şi tot felul de documente care conţin nume sunt considerate probe şi pot fi folosite împotriva celor care aruncă gunoiul.

Numele lor este deconspirat apoi pe Facebook. Ieri, drumarii au publicat chiar fotografia şi numele unei tinere pe care au acuzat-o că şi-a aruncat gunoiul din maşină. 

Ulterior, au aflat că actele găsite au fost uitate de aceasta în torpedoul maşinii pe care o vânduse. 

După greşeala comisă, angajaţii au revenit cu scuze, tot pe Facebook, dar spun că vor continua să îi facă de râs pe cei care aruncă gunoiul la întâmplare. Vor avea însă mai multă grijă să aibă toate dovezile!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Descoperire sinistră la marginea unui drum din Gorj! Sicriu cu tot cu oase, aruncat la gunoi