Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie pentru legenda fotbalului, Silviu Lung

O legendă a fotbalului românesc, fostul mare portar Silviu Lung, a ucis cu maşina un om. Tragedia s-a întâmplat în această după-amiază, pe un drum european, aproape de Craiova.

de Redactia Observator

la 08.01.2014 , 20:18

Fostul portar al Naţionalei a fost păcălit de ceaţa densă, cred poliţiştii. Într-o curbă a ajuns cu maşina pe contrasens,îÎn faţa unei maşini în care se aflau un tată şi copiii săi, minori.

Şoferul nevinovat a murit pe loc!

Vezi și

Reporter: Cine a fost vinovat?

Martor: Suta la suta conducatorul Mercedesului.

Reporter: Silviu Lung, adica?

Martor: Exact!

Sunt lângă el fiu, soţie, colegii de la Craiova Maximă şi mai ales medici. E cea mai neagră zi pentru Silviu Lung, fosta glorie a fotbalului românesc.

Nu ştiu ce s-a întâmplat, că eram acasă. Nu am vorbit, că nu a vorbit nimic!, spune soția lui Silviu Lung.

A spus ca "Eu am condus, imi pare rau ca a murit un om", povestește medicul.

Şi-a început să plângă ca un copil, povestesc medicii. A realizat că într-o clipă nefastă a ucis un om. Un bărbat de 41 de ani. A murit sub ochii copiilor săi. Doi adolescenţi - un băiat şi-o fată. Silviu Lung, spun medicii, e rănit uşor.

Fostul internaţional a pierdut controlul volanului într-o curbă, pe Drumul European care leagă Craiova de Calafat. A ajuns cu maşina pe contrasens. Cel mai probabil a fost păcălit de ceaţa densă şi carosabilul umed. Iar viteza ar fost devastatoare.

La peste 60 de km/h, dacă avem un impact frontal, riscul este foarte mare, deoarece şocul este foarte puternic şi organele interne pot ceda foarte uşor, spune Vali Porcişteanu, pilot. 

Fata şoferului mort e investigată, acum, de medici.

Se afla în stare de conştienţă alterată este posibil să aibă un hematom, spun medicii.

Fratele ei e în stare bună. Dar nimeni nu-şi revine din şoc. Silviu Lung e considerat cel mai valoros portar pe care l-a avut România în anii '80 şi '90.

A făcut parte din fenomenul Craiova Maxima. A fost apoi omul de bază al Stelei, echipa care domina în competiţiile internaţionale la sfâşitul anilor 80. Iar pentru echipa naţională a României e o emblemă. E portarul care a uimit cu agilitatea şi reflexele sale. Reflexe care astăzi l-au trădat. Silviu Lung va fi acuzat de ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Tragedie pentru legenda fotbalului, Silviu Lung