Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Silviu, tânărul care salvat din mare 2 copii cu preţul vieţii, a fost înmormântat. Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum (Video)

Silviu Marian Iosif, eroul de la Olimp, care s-a aruncat în apa mării fără să clipească, pentru a salva doi copii de la înec, a fost înmormântat la Gura Foii.

de Cristian Ionescu

la 03.09.2019 , 17:37

Silviu a salvat doi copii cu preţul vieţii, din valurile mării - foto Silviu Marian Iosif - Facebook

Silviu Marian Iosif, eroul de la Olimp, care s-a aruncat în apa mării fără să clipească, pentru a salva doi copii de la înec, a fost înmormântat la Gura Foii.

Sute de persoane au vărsat lacrimi de durere pentru Silviu, chiar el tată a doi copii mici, conducându-l în tăcere pe ultimul drum, iar gestul său, sacrificiul său, a impresionat profund opinia publică.

Silviu Marian Iosif, eroul de la Olimp, a fost înmormântat

Articolul continuă după reclamă

Durere fără margini în judeţul Dâmboviţa, la Gura Foii. Silviu Marian Iosif, tânărul care a salvat doi copii din valurile mării cu preţul propriei sale vieţi, în staţiunea Olimp, a fost condus pe ultimul drum de rude şi prieteni.​

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul de 32 de ani era pe plajă cu soţia când, la un moment dat, a observat cum doi copii se zbat în valurile mării, cerând ajutor. Fără să stea pe gânduri, Silviu a sărit imediat după ei, reuşind să-i salveze.

Pentru el, însă, nu a mai avut putere şi a dispărut în valurile mării.

Gestul său a impresionat adânc opinia publică, majoritatea comentariilor îndreptându-se către nobleţea faptei sale şi a curajului extraordinar de care a dat dovadă tânărul Silviu Iosif. Dumnezeu să-l odihnească.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Silviu, tânărul care salvat din mare 2 copii cu preţul vieţii, a fost înmormântat. Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum (Video)