Antena Meniu Search
x

Simona Halep, declaraţii pe Aeroportul Otopeni, la întoarcerea în ţară: Mulţumesc tuturor, este un vis devenit realitate (Video)

Simona Halep a revenit în România cu trofeul de la Wimbledon, sportiva fiind aşteptată de oficialităţi în cadrul unei ceremonii de primire. Simona a mulţumit tuturor celor care au făcut posibilă performanţa sa, precizând că este meritul multor persoane, nu doar al ei.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.07.2019, 19:31

Simona Halep, declaraţii pe Aeroportul Otopeni, la întoarcerea în ţară: Mulţumesc tuturor, este un vis devenit realitate (Video) - Observator.tv

Simona Halep a revenit în România cu trofeul de la Wimbledon, sportiva fiind aşteptată de oficialităţi în cadrul unei ceremonii de primire.

Simona a mulţumit tuturor celor care au făcut posibilă performanţa sa, precizând că este meritul multor persoane, nu doar al ei.

Simona Halep, declaraţii pe Aeroportul Otopeni, la întoarcerea în ţară

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Mulţumesc tuturor pentru primirea călduroasă. Aş vrea să mulţumesc familiei, în primul rând, pentru tot sprijinul. Mulţumesc antrenorilor mei, de când am început prima data să ţin o rachetă în mână, echipei mele, niste oameni deosebiti. Bineinteles, mulţumesc  Federatiei şi fanilor, tuturor oamenilor. Bineinteles, sunt persoane speciale in viata mea cărora trebuie să le mulţumesc. Virginia Ruzici, care a fost alaturi de mine de la început si este in prezent, Darren Cahill, care m-a invatat sa cred in mine, domnului Ţiriac, care este prezent aici, cu mine, îi multumesc pentru sprijin si sfaturile dure, dar bune. Multumesc tuturor inca o data pentru primirea calduroasa, de fiecare data ma intorc cu drag acasa la mine. O sa stau cateva zile, ma odihnesc si apoi o iau de la capat. Gheorghe Hagi a fost modelul meu de cand eram copil. M-a inspirat si m-a facut sa cred ca se poate. Pentru mine, această performanţă este un vis devenit realitate", a precizat sportiva.

Simona Halep, locul 4 WTA, s-a întors în România, după ce a câştigat turneul de la Wimbledon. Este al doilea grand slam din carieră pentru româncă, după ce a învins-o în finala de la Wimbledon, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după nici o oră de joc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Simona Halep, declaraţii pe Aeroportul Otopeni, la întoarcerea în ţară: Mulţumesc tuturor, este un vis devenit realitate (Video)