Antena Meniu Search
x

SPECIAL!!! Site-uri de socializare pentru mustaciosi

Ultima noutate in materie de spatii virtuale este "cuplatul pe baza de pasiuni comune". N-ar fi nicio problema, daca n-ar exista site-uri specializate pe mustaciosi, purtatori de pantaloni de piele, femei care fac cheta online ca sa-si puna silicoane, iar lista poate continua

Vezi și

Facebook a devenit o parte a vietii noastre de zi cu zi. Iar unul dintre cei mai activi useri este Vladimir Draghia. Cum actorul este expert in deslusirea paginilor de socializare, i-am cerut parerea despre cele mai ciudate site-uri de intalniri. Am inceput cu pagina dedicata mustaciosilor. “Tu ai mustata si vrei sa primesti tot felul de sfaturi despre cum sa o intreti. In acelasi timp, vrei sa gasesti si o femeie care sa fie innebunita dupa mustata ta. Atunci te inscrii pe site-ul asta”, a spus Draghia.

De exemplu Bob are 37 de ani si o mustata demna de operele lui Caragiale. Pe profilul lui spune ca se intalneste cu cineva si are nevoie doar de sfaturi pentru a-si intretine mustata.

Roger scrie despre el ca adora mustata si barba aranjata in cioc. Are 49 de ani si isi doreste sa gaseasca un alt mustacios ca el pentru o relatie stabila.

Femeile care vor sa isi puna silicoane pe banii barbatilor bogati au si ele o pagina de socializare pe care isi cauta sponsor. Este ca un fel de site de donatii. Fata isi pune poza si isi spune povestea. Godiva Princess s-a inscris pe site in 2010 si de atunci a strans 7.330 de dolari. Implantul cu silicoane costa insa 7.500 de dolari, asa ca Godiva Princess trebuie sa mai convinga cativa sponsori sa doneze. Cu ce se aleg ei dupa ce investesc mii de dolari intr-o necunoscuta? Cu o intalnire sau cu prietenia virtuala pe viata a fetei.

Anna are 29 de ani, este din Berlin si detine un labrador pe nume Zara. Isi cauta un iubit care sa aiba caine din aceeasi rasa. Cu barbatii din ziua de azi asta poate fi o problema pentru ca, de exemplu Eric este el baiat frumusel si sta in acelasi oras cu Anna, dar are un bison maltez.

Exista un fenomen StarTrek si lumea vorbeste in klingoniana, oamenii se imbraca foarte ciudat si au intalniri in care vizioneaza in grup pentr a 110-a oara al cincilea episod. Tokyodroid are 35 de ani e din Belgrad si se descrie simplu "Sunt un mare fan al Star Trek si caut o trekkie sexy si frumoasa interesata de filmele SF". Pentru cine nu stie o "trekkie" este o femeie care se declara fan al seriei Star Trek.

Cum toata lumea vine cu ideei noi. Vladimir s-a gandit si el sa creeze o pagina de socializare pentru cei care poarta tenisi. “Numele l-am gasit. Ii spun TenisFetish. O sa ii punem pe astia rosii. Astia sunt cei mai draguti”, a mai spus Vladimir Draghia.

Ideea ar putea avea succes avand in vedere ca exista o pagina de socializare si pentru oamenii care poarta pantaloni de piele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL!!! Site-uri de socializare pentru mustaciosi