Antena Meniu Search
x

Slatina, INVADATĂ DE FUM! Incendiu violent la fosta groapă de gunoi din oraş (FOTO)

Centrul municipiului Slatina este invadat de fum, după ce un incendiu de proporţii a izbucnit la fosta groapă de gunoi din oraş. Pompierii se luptă cu flăcările de mai bine de o oră.

Centrul municipiului Slatina este invadat de fum, după ce un incendiu de proporţii a izbucnit la fosta groapă de gunoi din oraş. Pompierii se luptă cu flăcările de mai bine de o oră.

Pompierii intervin de peste oră pentru stingerea unui incendiu izbucnit luni dimineaţa la fosta groapă de gunoi a municipiului Slatina, unde din cauza focului se degajă mult fum, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Fumul provenit de la groapa de gunoi, aflată în apropierea platformei industriale de la marginea oraşului, a ajuns până în centrul municipiului.

'Sunt degajări mari de fum la groapa de gunoi, iar accesul este dificil pentru că terenul este accidentat. Se acţionează cu două autospeciale de la Detaşamentul Slatina, o autospecială de la un operator economic din zonă şi o cisternă de la o societate comercială. De asemenea, se intervine şi cu mai multe buldoexcavatoare', a spus Băsăşteanu.

El a subliniat că focarul principal este într-o zonă în care pompierii nu pot ajunge cu autospeciale.

'Sunt mai multe focare de incendiu, la focarul principal nu se poate ajunge, însă nu se va mai extinde. Acum s-au redus degajările de fum', a afirmat reprezentantul ISU Olt.

La sosirea pompierilor ardeau mocnit deşeurile de la marginea gropii de gunoi, pe o suprafaţă de circa 500 de metri pătraţi, cât deşeuri din interiorul acesteia.

Sursa: Agerpres , Jurnalul Olteniei

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Slatina, INVADATĂ DE FUM! Incendiu violent la fosta groapă de gunoi din oraş (FOTO)