Antena Meniu Search
x

Smoothie-ul, bautura-minune

Foarte multe femei consideră că cea mai eficientă cură de slăbire este foamea! Posibil să meargă pe o perioadă scurtă, pentru că - pe termen lung - privarea de hrană are efecte secundare dintre cele mai grave.

Vezi și

Ştiu, însă, că nicio adeptă a slăbirii prin înfometare nu va lua în calcul avertismentul meu. Aşa că am căutat o soluţie care să şi hrănească, dar să şi ţină greutatea sub control. Această soluţie poartă un nume simplu şi simpatic: smoothie.

Smoothie-urile sunt din ce în ce mai folosite în curele de detoxifiere, dar şi în curele de slăbire.

Un smoothie cu multe vitamine poate înlocui chiar o masă. În plus, aceste băuturi sunt mult mai bogate în nutrienţi decât multe preparate pe care obişnuim să le mâncăm.

Dar smoothie-urile se prepară după gustul fiecăruia şi desigur în funcţie de scopul fiecăruia.

Şi una dintre cele mai îndrăgite actriţe de la Hollywood, Jessica Alba, s-a specializat în smoothie-uri. A ţinut chiar o cură intensă pentru a scăpa de kilogramele în plus de după naştere.

Napi, castraveţi, nişte ţelină şi ghimbir - care e bun pentru digestie - şi măr ca să îndulcească totul. Dacă nu e suficient de dulce pentru tine, poţi să pui puţin extract de ştevie. Se amestecă totul cu lămâie şi apă.

Aceste piureuri sunt hrănitoare şi pline de antioxidanţi. Cel mai apreciat smoothie este cel verde, pentru că e plin de vitamine şi minerale.

Conţine legume, fructe, ierburi şi apă. Iar dacă este consumat dimineaţa, smoothie-ul verde ne asigură o digestie bună şi ne oferă multă energie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Smoothie-ul, bautura-minune