Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr şi-a scos soacra din maşină şi a bătut-o crunt pe stradă, până a lăsat-o inconştientă, la Botoşani

Un tânăr din Botoșani și-a scos soacra din maşină, apoi a bătut-o pe femeie în plină stradă până la leşin. Femeia a fost găsită de un echipaj de jandarmi şi apoi internată în spital. Echipajul de jandarmi a găsit-o pe  femeie plină de sânge pe faţă.

de Cristian Ionescu

la 13.05.2019 , 19:29

Un tânăr şi-a scos soacra din maşină şi a bătut-o crunt pe stradă, până a lăsat-o inconştientă, la Botoşani

Un tânăr din Botoșani și-a scos soacra din maşină, apoi a bătut-o pe femeie în plină stradă până la leşin. Femeia a fost găsită de un echipaj de jandarmi şi apoi internată în spital.

Echipajul de jandarmi a găsit-o pe  femeie plină de sânge pe faţă, în apropiere de intersecția Bulevardului George Enescu cu strada Pacea, din Botoşani.

Soacră bătută crunt de ginere, în plină stradă, la Botoşani

Articolul continuă după reclamă

Un ginere şi-a scos soacra din maşin şi a apoi a bătut-o groaznic pe şosea. Femeia a căzut sub loviturile năucitoare ale ginerelui, pierzându-şi momentan conştienţa, însă apoi şi-a revenit şi a luat-o la fugă, ţipând. Ea a fost observată de un echipaj de jandarmi care se afla în zonă.

Jandarmii apoi au identificat un bărbat cu mâinile pline de sânge, care țipa și înjura, tulburând liniștea locatarilor de la imobilele din apropiere.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul și-a agresat soacra, lovind-o în mod repetat cu pumnii și picioarele în timp ce aceasta se afla la volanul unui autovehicul, spărgând și două geamuri de la portiere.

Femeia a ajuns în cele din urmă la spital, din cauza rănilor suferite, iar ginerele la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, pentru întocmirea actelor procedurale prevăzute de Codul Penal.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Un tânăr şi-a scos soacra din maşină şi a bătut-o crunt pe stradă, până a lăsat-o inconştientă, la Botoşani