Antena Meniu Search
x

Cum se apără conducerea hypermarketului din Arad, unde a fost filmat un şoarece în frigiderul cu lactate

Cum se apără conducerea hypermarketului une a fost filmat un şoarece

Vezi și

Conducerea hypermarketului din Arad, unde zilele trecute cineva a filmat un şoarece în frigiderul cu lactate, susţine că este victima unei campanii de denigrare! Magazinul tocmai trecuse printr-o operaţiune de deratizare, aşa că şefii companiei au studiat cu atenţie imaginile filmate de camerele de supraveghere, ca să afle ce s-a întâmplat.

Conducerea lanţului de magazine a prezentat imagini surprinse de camerele de supraveghere, în care se vede cum un client studiază atent frigiderul cu produse lactate, ba chiar umblă printre produse.

După 10 minute, acelaşi bărbat revine în dreptul frigiderului, scoate telefonul mobil şi începe să filmeze acelaşi raft în care cotrobăise mai devreme. Acest comportament a determinat conducerea lanţului de hypermarket să creadă că omul a pus şoarecele printre lactate, după care s-a întors să filmeze rozătoarea.

Imaginile nu sunt foarte clare, însă şefii companiei vor să se adreseze Parchetului din Arad, cu solicitarea începerii unei anchete penale.

Conducerea companiei susţine că este victima unei campanii de denigrare, mai ales că un incident similar s-a produs şi la Curtea de Argeş.

Şi asta în condiţiile în care toate hypermarketurile sunt deratizate periodic, aşa cum prevede legea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cum se apără conducerea hypermarketului din Arad, unde a fost filmat un şoarece în frigiderul cu lactate