Antena Meniu Search
x

ŞOCANT! Îşi dau foc, îşi electrocuteză faţa sau o umplu de sânge ca să scape de riduri

Dacă în trecut tratamentele faciale erau ceva mai blânde acum se poartă tratamentele extreme. Aşa că unele doamne fie îşi pun propriul sânge pe faţă, fie îşi dau foc, fie stau cu melci vii pe faţă sau chiar îşi electrocutează chipul pentru a scăpa de riduri.

 MASCA DE SÂNGE

Foarte răspândit în rândul vedetelor tratamentul presupune injcetarea propriului sânge în zonele problematice.

Asgfel, ridurile fine şi profunde, petele pigmentare, porii dilataţi, pielea uscată, încreţită şi laxă se atenuează treptat, şedinţele fiind efectuate la interval de 1 lună până la obţinerea rezultatelor dorite.

MASCA ELECTRICĂ

Cel mai nou tratament facial de acest gen este masca electrică. Inventată în Los Angeles şi folosită de mai toate vedetele de la Hollywood ea netezeşte tenul, întăreşte muşchii faciali iar chipul capătă un aspect mai tânăr. Este un tratament facial, care foloseste curent electric de mica intensitate si solutii cu multe vitamine. Tratamentul dureaza 70 de minute

MASCA DE FOC

Un alt tratament de ultimă generaţie este cel cu foc şi vine din China. Mai exact, prin metoda Huǒ liáo, flăcările deschise stimulează regenerarea celulelor, ceea ce duce la o întinerire a pielii. Terapeuţii aplică un prosop îmbibat în alcool pe faţă sa pe orice altă parte a corpului, alături de un „elixir special”, înainte să dea foc zonei.

Dar nu vă speriaţi. Datorită substaanţei aplicate pe peiele, tenul este doar încălzit şi nu ars.

MASCA DE MELCI VII

Tratamentul vine din Japonia şi presupune utilizarea unor melci vii care se târăsc pe faţă. Se consideră că mucusul produs de aceştia conţine substanţe care înfrumuseţează pielea, dar pot ajuta şi la vindecarea arsurilor solare.

Mai exact, materia vâscoasă produsă de melci conţine diferite proteine cu activitate benefică pentru piele, antioxidanţi şi acid hialuronic.

sursă: Daily Mail

mirror.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » ŞOCANT! Îşi dau foc, îşi electrocuteză faţa sau o umplu de sânge ca să scape de riduri