Antena Meniu Search
x

Deşi a sunat de 2 ori la 112, şoferul unui autobuz a fost snopit de bătăuşi, în trafic, cu Poliţia la telefon: "E în zonă, dar nu găseşte"

Şoferul unui autobuz din Sibiu a fost bătut de doi tineri, pentru că le-a claxonat mama care stătea pe mijlocul drumului. Şi alţi şoferi au claxonat-o pe femeie, însă doamna nu s-a sinchisit prea tare să se dea la o parte.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.09.2019, 09:53

- foto turnulsfatului.ro

Şoferul unui autobuz din Sibiu a fost bătut în trafic de doi tineri, cu Poliţia la telefon, după ce a sunat de două ori la 112 ca să ceară ajutor, fiind convins că cei doi plănuiesc să îl bată.

Şoferul a fost bătut pentru că le-a claxonat mama, care stătea pe mijlocul drumului. Şi alţi şoferi au claxonat-o pe femeie, însă doamna nu s-a sinchisit prea tare să se dea la o parte.

Şofer de autobuz snopit în cabină de doi bătăuşi, nimeni n-a văzut nimic 

Doi tineri s-au hotărât să se răzbune pe şoferul de autobuz, pe care l-au urmărit în trafic, l-au blocat şi au tăbărât peste el în cabină, unde l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Culmea, niciun călător nu a văzut nimic.

Mai mult, el a fost bătut în timp ce se afla cu un poliţist la telefon, el reuşind să înregistreze audio agresiunea, după ce sunase deja de 2 ori la 112, informează turnulsfatului.ro.

Atenţie, înregistrarea are conţinut cu caracter emoţional

Se pare că poliţiştii nu reuşeau să găsească locul unde era şoferul, deşi era o zonă cunoscută din oraş.

"Pe acea stradă sunt ample lucrări la canalizare acum. La un moment dat, o doamnă de etnie romă era pe mijlocul străzii. Oamenii au strigat să se dea la o parte, dar nu cred că femeia a priceput despre ce este vorba. Când am ajuns și eu în dreptul ei i-am strigat să se dea la o parte, să nu fie lovită de autobuz. Am pornit către capătul traseului, iar la CEMA, am întors autobuzul, iar ei mi-au blocat pornirea. Din dreapta microbuzului, alături de șofer a mai coborât o persoană, au început să strige să cobor că îmi iau gâtul. Cel din dreapta microbuzului a intrat în cabina mea, căci ușile noastre pot fi deschise și de afară prin apăsarea unui buton, și a început să mă lovească. Îmi dădea cu picioarele în cap", spune şoferul pentru turnulsfatului.ro.

Ulterior, au fost prinşi şi cei doi agresori.

"Șoferul de la Tursib a sunat la 112 spunând că este urmărit de un microbuz alb și îi este teamă că atunci când va ajunge în capăt de linie va fi agresat fizic. Se pare că până să ajungă echipajul a fost agresat. Cert este că la scurt timp mașina a fost identificată în trafic, cu ambii bărbați înăuntru. Deoarece șoferul a depus plângere, cei doi sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe. În condițiile în care a fost deschis dosar penal, nu se mai impune deocamdată aplicarea unei sancțiuni contravenționale", a precizat IPJ Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Deşi a sunat de 2 ori la 112, şoferul unui autobuz a fost snopit de bătăuşi, în trafic, cu Poliţia la telefon: "E în zonă, dar nu găseşte"