Antena Meniu Search
x

Poliţiştii uluiţi de cât de beat era un şofer din Timişoara, el le spune calm: "Haideţi, că nu e chiar aşa de mult"

Un tânăr de 25 de ani din Timişoara i-a lăsat cu gura căscată pe poliţiştii de la rutieră care l-au oprit pentru control. Cu o alcoolemie de 1,43 mg/l alcool pur doar în aerul expirat, tânărul a apelat la înţelegerea oamenilor legii, spunând: "Haideţi, că nu e chiar aşa de mult".

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.03.2019, 21:19

Nu i s-a părut mult 1,43 mg/l - Profi Media

Un tânăr de 25 de ani din Timişoara i-a lăsat cu gura căscată pe poliţiştii de la rutieră care l-au oprit pentru control.

Cu o alcoolemie de 1,43 mg/l alcool pur doar în aerul expirat, tânărul a apelat la înţelegerea oamenilor legii, spunând: "Haideţi, că nu e chiar aşa de mult".

Nu i s-a părut mult 1,43 mg/l

Agenţii Poliţiei Rutiere din Timişoara au oprit pentru verificări un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 25 de ani, în avansată stare de ebrietate.

Pentru că au simtit imediat miros de alcool, poliţiştii l-au pus să sufle în etilotest, însă evenimentul a luat o turnură neaşteptă, din cauza reacţiei şoferului, care, văzând cifra alcool testului şi-a păstrat calmul şi a întrebat candid: Haideţi, asta e mult? nu e chiar aşa de mult..."

Deşi era aproape de comă alcoolică, tânărului nu i s-a părut mult 1,43 mg/l.

El a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tanarul s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Poliţiştii uluiţi de cât de beat era un şofer din Timişoara, el le spune calm: "Haideţi, că nu e chiar aşa de mult"