Antena Meniu Search
x

Şofer încătuşat de poliţişti la Suceava după ce a făcut scandal pentru foliile de pe geamuri: 'Sună la 112 că îmi rup ăştia ochelarii' (Video)

Scandal în plină stradă în comuna Marginea din judeţul Suceava după ce un şofer a refuzat să se legitimeze în faţa poliţiştilor.

Şofer încătuşat de poliţişti la Suceava după ce a făcut scandal pentru foliile de pe geamuri - Facebook

Scandal în plină stradă în comuna Marginea din judeţul Suceava după ce un şofer a refuzat să se legitimeze în faţa poliţiştilor.

Totul s-a întâmplat, seara trecută, în jurul orei 21.00, în comuna Marginea din Suceava după ce un şofer a fost oprit de un echipaj al Poliţiei.

Pentru că avea folii neomologate pe geamuri, şoferul s-a enervat în momentul în care poliţiştii i-au cerut actele şi l-au anunţat că îi vor reţine certificatul de înmatriculare (n.r. talonul).

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, şoferul l-a acuzat pe unul dintre poliţişti că este beat şi i-a cerut iubitei sale să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Între timp, şoferul recalcitrant a fost imobilizat şi încătuşat.

Pe imagini se poate observa cum şoferul se opune încătuşării, iar poliţiştii au fost nevoiţi să îl pună la pământ pentru a-l încătuşa.

"Sună la 112 că îmi rup ăştia ochelarii. Lăsaţi-mă în pace!", a început să strige bărbatul.

La faţa locului a ajuns în scurt timp chiar şeful poliţiştilor care l-a testat cu aparatul etilotest pe poliţistul acuzat că ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice.

Rezultatul a fost negativ.

În final, şoferul a primit trei amenzi în valoare totală de 2.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Şofer încătuşat de poliţişti la Suceava după ce a făcut scandal pentru foliile de pe geamuri: 'Sună la 112 că îmi rup ăştia ochelarii' (Video)