Antena Meniu Search
x

Scandal sângeros într-un club. Un tânăr a fost rupt în bătaie de patru scandalagii (Imagini cu un puternic impact emoţional)

Scandal sângeros într-un club. Un tânăr a fost rupt în bătaie de patru scandalagii, iar scenele şocante au fost filmate de camerele de supraveghere.

Scandal sângeros într-un club. Un tânăr a fost rupt în bătaie de patru scandalagii, iar scenele şocante au fost filmate de camerele de supraveghere.

Potrivit poliţiştilor, totul s-a întâmplat pe 28 ianuarie, în jurul orei 02.30, într-un club din Peştişani.

Clubul era plin de tineri care petreceau cu alcool, iar la un moment dat, între un grup de scandalagii din comuna Runcu şi un tânăr a izbucnit un conflict.

De la înjurături la pumni şi picioare nu a mai durat mult, iar totul s-a transformat într-un scandal sângeros.

Pe acelaşi subiect

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere ale clubului se poate observa cum tânărul de 26 de ani este luat la pumni de cei patru indivizi, iar din cauza loviturilor se prăbuşeşte la podea.

Agresorii au continuat să îl lovească cu pumnii şi cu picioarele, iar la final, unul dintre aceştia a luat un scaun şi l-a lovit pe tânăr în cap.

Tanarul batut in clubul din Pestisani a fost abandonat intr-o balta de sange

Ieri, poliţiştii Secţiei 1 Rurală Târgu-Jiu i-au reţinut pentru 24 de ore pe cei patru tineri sub acuzaţiile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, notează gorj-domino.ro.

Totuşi, procurorul de caz a decis ca doi dintre agresori să fie cercetaţi sub control judiciar, iar alţi doi în stare de libertate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Stiri sociale » Scandal sângeros într-un club. Un tânăr a fost rupt în bătaie de patru scandalagii (Imagini cu un puternic impact emoţional)