Antena Meniu Search
x

Un şofer din Gorj şi-a dat foc la maşină, cu gândul la banii de CASCO. A rămas fără maşină, fără bani şi are dosar penal (Video)

Un şofer din Gorj şi-a dat foc la camionetă, crezând că aşa va putea beneficia de banii din asigurarea CASCO, sunând la 112 ca să anunţe că maşina a luat foc în mers. Pompierii şi poliţiştii au sosit imediat la locul accidentului, însă maşina era făcută scrum deja.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.05.2019, 21:33

Un şofer din Gorj şi-a dat foc la maşină, cu gândul la banii de CASCO. A rămas fără maşină, fără bani şi are dosar penal (Video) - accestv.ro

Un şofer din Gorj şi-a dat foc la camionetă, crezând că aşa va putea beneficia de banii din asigurarea CASCO, sunând la 112 ca să anunţe că maşina a luat foc în mers.

Pompierii şi poliţiştii au sosit imediat la locul accidentului, însă maşina era făcută scrum deja, lucru care probabil le-a trezit anumite bănuieli.

Un şofer şi-a dat foc la maşină pentru banii de CASCO

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci, au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat în vârstă de 39 de ani, care le solicita ajutorul, după ce autoutilitara pe care o conducea, ar fi luat foc în mers, precizează accestv.ro. 

Însă, informaţiile oferite de şofer s-au dovedit a fi false. Potrivit polițiștilor care au efectuat cercetarea la fața locului, bărbatul din comuna Brădești, județul Gorj, și-ar fi incendiat autovehiculul intenționat, pentru a obține despăgubiri de la societatea de asigurări cu care avea contract CASCO.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"În urma incendiului autoutilitara a ars în proporție de 100%, iar conducătorul și pasagerul, de 34 de ani, nu au suferit leziuni, nefiind puse în primejdie alte bunuri sau persoane", potrivit IPJ Gorj.

Pe numele bărbatului sa-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, iar polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celui acuzat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un şofer din Gorj şi-a dat foc la maşină, cu gândul la banii de CASCO. A rămas fără maşină, fără bani şi are dosar penal (Video)