Antena Meniu Search
x

Şofer român de TIR furios pentru că avea de schimbat un bec şi niciun coleg n-a vrut să-l ajute, în Germania

Un şofer român de TIR a postat un mesaj pe Facbook, fiind furios pentru că avea de schimbat un bec şi niciun coleg n-a vrut să-l ajute, în Germania. Postarea a stârnit comentarii aprinse între camionagii români.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.11.2019, 08:47

Şofer român de TIR
Şofer român de TIR furios pentru că avea de schimbat un bec şi niciun coleg n-a vrut să-l ajute, în Germania - Facebook

Un şofer român de TIR a postat un mesaj pe Facbook, fiind furios pentru că avea de schimbat un bec şi niciun coleg n-a vrut să-l ajute, în Germania. Postarea a stârnit comentarii aprinse între camionagii români.

Şoferul spune că nu există niciun fel de solidaritate între românii care conduc TIR-uri pe şoselele din Europa şi că aceştia nu se ajută între ei. 

"Vreți solidaritate? Vreți sindicat? Cu cine frate? Cu șoferii profesioniști români? Păi nu mai bine stau ei pe facebook să își arate "mușchii" și gleznuțele goale? Păi nu mai bine fac ei mișto de începători?(Păi cine e mai leu ca ei?). Păi nu mai bine povestesc ei ce au furat din vagoane? Păi nu mai bine povestesc ei cum este să câștigi 3000+ pe lună? Păi nu mai bine fac ei mișto de unul "batrân"când le dă un sfat sau îi învață cum să își facă de mâncare? CINE E MAI ȘMECHER PE PARCARE DECÂT ȘOFERUL ROMÂN? CINE????", scrie şoferul revoltat, înainte să povestească ce a păţit.

"Am rămas fără poziții pe trailer astăzi. Am ajuns la parcare și am încercat să găsesc buba. Buăi fraților....4(PATRU) șoferi români. Buăi PATRUUUU. Au intrat în autohof, au parcat lângă mine și......NICI UNUL MĂCAR NU M.A ÎNTREBAT DACĂ AM NEVOIE DE AJUTOR. Nici măcar unul. Singurul ajutor de care aveam nevoie era să îmi apese un buton(ca să nu mai ies de fiecare dată de sub trailer). Voi visați să facem sindicate? Să ne batem pentru drepturile noastre? Cu cine fraților? Cu cine?

Urâtă nație de oameni suntem. Foarte urâtă.", îşi încheie şoferul, Adi C., postarea.

Zeci de colegii au răspuns la postare şi unii îl critică pentru că avea nevoie de ajutor să schimbe un bec, alţii pentru că nu a cerut ajutorul, ci doar a aşteptat să fie întrebat dacă are probleme. Sunt însă şi mulţi camionagii români care îi dau dreptate şi cred că şoferii români se ajută foarte rar între ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Şofer român de TIR furios pentru că avea de schimbat un bec şi niciun coleg n-a vrut să-l ajute, în Germania