Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Explicația incredibilă dată de șoferul din Mehedinţi care și-a ucis prietenul, după ce băuseră împreună. Tânărul de 19 ani a fost arestat

Tânărul din Mehedinţi care, vineri noaptea, şi-a omorât cu maşina cel mai bun prieten, iar pe un alt amic l-a băgat în spital, a fost arestat pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 14.01.2018 , 09:56

Tânărul din Mehedinţi care, vineri noaptea, şi-a omorât cu maşina cel mai bun prieten, iar pe un alt amic l-a băgat în spital, a fost arestat pentru 30 de zile.

Este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

În faţa magistraţilor, a avut o explicaţie incredibilă pentru tragedia pe care a provocat-o. Tânărul de 19 ani a povestit a povestit că nu a pierdut controlul volanului, ci s-ar fi ferit din faţa unei pietre pe care vărul amicului pe care l-a ucis ar fi încercat s-o arunce în maşina sa. El şi ruda victimei s-ar fi certat cu puţin timp înainte, când se aflau cu toţii la un pahar.

Vezi și

Vineri seară, şoferul împreună cu mai mulţi amici au băut un pahar cu vin acasă la tânărul de 19 ani, care avea să piară la scurt timp. Apoi au plecat în sat, la un bar, unde au continuat distracţia. La un moment dat, şoferul a plecat spre casă. Pe drum însă a întors şi, într-o curbă, băut, lipsit de experinţă la volan, dar şi cu viteză excesivă, acesta a pierdut controlul maşinii şi a intrat în plin în cei doi amici, care mergeau pe marginea drumului. Unul dintre ei a murit pe loc, iar celălalt a fost rănit.

Cel din urmă a fost transferat, ieri, în stare gravă, la un spital din Timişoara.

Șoferul le-a mai spus magistraţilor că a făcut cale întoarsă pentru că şi-a dat seama că ajungea cu maşina pe un drum naţional şi băuse. Şi că nu i-a văzut pe cei doi amici în care a intrat în plin, deoarece s-a ferit de cel care îl ameninţase. Vărul tânărului care a murit a negat însă acest lucru în faţa procurorilor.

După ce a ieşit de la instanţă, în aşteptarea pronunţării deciziei, şoferului i s-a făcut rău şi a fost chemată o ambulanţă.

Tânărul urma să plece peste câteva zile în Franţa, unde avea un contract de muncă. În loc de asta, va petrece următoarele 30 de zile în arest.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Explicația incredibilă dată de șoferul din Mehedinţi care și-a ucis prietenul, după ce băuseră împreună. Tânărul de 19 ani a fost arestat