Antena Meniu Search
x

Şoferul drogat care a vrut să îşi ucidă soţia acum o săptămână îi cere femeii un lucru total neaşteptat

Apar noi detalii şocante în dosarul afaceristului care ar fi vrut să îşi ucidă soţia.

Vezi și

Apar noi detalii şocante în dosarul afaceristului care ar fi vrut să îşi ucidă soţia. Procurorii cred că atunci când s-a urcat drogat la volan şi a lovit cu intenţie maşinile oprite la semafor a luat în calcul nu doar sfârşitul lui, dar şi moartea unor oameni nevinovaţi. Acum, avocatul lui povesteşte că încearcă să se împace cu soţia. Vrea să-l ierte, pentru a-şi retrage acuzaţia de tentativă de omor. În exclusivitate, reporterii Observator au aflat că a rugat-o să-l viziteze în spatele gratiilor. 

La o săptămână de la accidentul care a îngrozit România, Dragoş Bîrligea, afaceristul care recunoscut că a consumat droguri, încearcă să se împace cu soţia lui. Ea l-a acuzat că a vrut să o ucidă, iar mărturia ei l-a trimis după gratii. 

Matei Şerban Stăncescu, avocatul suspectului: "M-a sunat de la arest, mi-a spus că îşi iubeşte soţia, vreau să mă împac. El este un om liniştit, o persoană calmă, fără antecendente penale, care îşi iubeşte soţia."

Îşi aşteaptă acum soţia să îl viziteze în arest. Imediat după accident, femeia povestea că ar vrea să obţină chiar un ordin de protecţie. "Mi-a spus că mă omoară. Şi că în ziua aia voi muri. A spus vei muri astăzi sau murim amândoi. I-am rugat pe poliţişti să ţină distanţă de mine. Eu de el şi el de mine. Să nu ştim unul de altul. L-am iubit."

Pe acelaşi subiect

Magistraţii care l-au audiat au observat că, în ciuda regretelor de acum, în acele clipe avea discernământ. Cu intenţie, ar fi lovit maşinile oprite la semafor. "A acceptat fără remuşcări varianta ca accidentul să producă decesul mai multor persoane. Ştia că viaţa altor oameni e posibil să fie suprimată. A luat în calcul că alţi oameni ar putea muri. Rezultatul a fost indiferenţa."

Afaceristul a motivat că era disperat, după ce ar fi aflat că soţia lui mai are un copil dintr-o altă relaţie. Din acest motiv a lovit-o şi a muşcat-o de mai multe ori în maşină.

În timp ce Dragoş Bîrligea se află în arest, nici afacerea lui nu o duce prea bine. Reporterii Observator au aflat că videochatul deţinut de acesta a fost închis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Şoferul drogat care a vrut să îşi ucidă soţia acum o săptămână îi cere femeii un lucru total neaşteptat