Antena Meniu Search
x

Solidari cu mulţimea din Capitală, românii din toată ţara au ieşit în stradă

România e solidară cu protestatarii din Piaţa Universităţii. Toate oraşele vor o schimbare completă a clasei politice. Nici acolo, pe oameni nu i-a mulţumit demisia lui Victor Ponta. În Galaţi şi în Iaşi au protestat câte 5.000 de români

România e solidară cu protestatarii din Piaţa Universităţii. Toate oraşele vor o schimbare completă a clasei politice.  Nici acolo, pe oameni nu i-a mulţumit demisia lui Victor Ponta.  În Galaţi şi în Iaşi au protestat câte 5.000 de români

Peste 6.000 de timişoreni fac gălăgie, în plină stradă. Sunt mândri şi optimişti, după ce au aflat câtă lume prostestează în Capitală.

Vor dizolvarea Parlamentului, vor o nouă clasă politică şi o ţară fără conducători corupţi. Vor ţara pe care părinţii lor n-au câştigat-o la Revoluţie.

Vezi și

Sunt cerute răspicat aceleaşi schimbări, în Iaşi. Peste 5.000 de voci răsună în centrul oraşului. Protestatarii aprind un covor de candele pentru îngerii care au pierit în clubul Colectiv. Momentele sunt apăsătoare.

România întreagă vibrează, dominată de optimism. Speranţa că românii vor trăi mai bine aduce împreună oameni şi în Galaţi şi Braşov.

Brăilenii sunt martorii unui gest impresionant. În semn de respect faţă de Andrei, unul dintre tinerii care au pierit în iadul din Colectiv, 1200 de oameni se apropie de familia îndoliată.

În sincron cu manifestaţia din Capitală, românii s-au făcut auziţi în alte 17 oraşe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Stiri sociale » Solidari cu mulţimea din Capitală, românii din toată ţara au ieşit în stradă