Antena Meniu Search
x

Un bătrân s-a spânzurat într-un parc din Baia Mare, cu lesa câinelui, după ce fiica sa nu l-ar fi primit în vizită (Video)

Un bătrân din Bucureşti, în vârstă de 70 de ani, a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa într-un parc din Baia Mare, după ce fiica sa, la care venise în vizită, ar fi refuzat să-l primească în casă. Bătrânul s-a folosit de lesa câinelui să-şi pună capăt vieţii.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.02.2019, 22:27

Bătrân se spânzură cu lesa câinelui, într-un parc din Baia Mare

Un bătrân din Bucureşti, în vârstă de 70 de ani, a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa într-un parc din Baia Mare, după ce fiica sa, la care venise în vizită, ar fi refuzat să-l primească în casă.

Bătrânul s-a folosit de lesa câinelui să-şi pună capăt vieţii.

Bătrân se spânzură cu lesa câinelui, într-un parc din Baia Mare

Medicii la Serviciul de Ambulanță Maramureș au intervenit de urgenţă într-un parc din Baia Mare, după ce mai multe apeluri la 112 indicau că un bărbat s-a spânzurat în parcul Dacia.

Salvatorii au intervenit în câteva minute şi au reuşit să-l salveze pe bătrân în ultima secundă, după care au trecut imediat la acordarea ajutorului de urgenţă. Medicii au reuşit să-i salveze viaţa bătrânului şi apoi l-au transportat la spital.

sursa video: (Facebook - Ruxanda Galut)

Gestul extrem, pentru că nu a fost primit în vizită de fiica sa

După ce a fost salvat din ştreang, bătrânul de 70 de ani, din Bucureşti, a mărturisit că a venit în vizită la fiica sa, dar aceasta nu l-ar fi primit în casă. Din cauza dezamăgirii crunte, bătrânul a considerat că nu mai are pentru ce să trăiască, aşa că a apelat la acest gest extrem.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la secţia UPU-SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un bătrân s-a spânzurat într-un parc din Baia Mare, cu lesa câinelui, după ce fiica sa nu l-ar fi primit în vizită (Video)