Antena Meniu Search
x

Special! Artă pe tocuri

Există pantofi care reuşesc să înnobileze orice ţinută şi pentru care nu e necesar să ne golim cardurile. Sunt pantofii pictaţi. Nu de nişte amatori, ci de artişti plastici în toată puterea cuvântului

Vezi și

Există pantofi care reuşesc să înnobileze orice ţinută şi pentru care nu e necesar să ne golim cardurile. Sunt pantofii pictaţi. Nu de nişte amatori, ci de artişti plastici în toată puterea cuvântului

Este destul de greu să găseşti o pereche de pantofi care să reuşească să te transforme instantaneu într-un punct de atracţie. De acord, piaţa este plină de tot felul de modele extravagante, dar nu tuturor femeilor li se potrivesc pantofii plini de lanţuri, ţinte, fermoare, cristale sau cu tocuri interminabile. Pentru doamnele care vor să fie elegante, discrete, dar totodată să aibă un element de interes în ţinută, există pantofii pictaţi.

În fiecare pereche de pantofi pe care o pictează, Mara Manu pune o părticică din sufletul ei. Acum e fericită, pentru că face ceea ce-i place. Dar nu acesta i-a fost drumul iniţial. "Această idee mi-a venit acum patru ani de zile, lucram la o bancă în momentul acela, am simţit o nevoie de a evada din cotidian, din ţinuta office şi am vrut ceva foarte funny".

A decis să-şi urmeze pasiunea, deşi începutul nu a fost deloc uşor. "Mi-a fost frică de lipsa de siguranţă, este greu să trăieşti dintr-o pasiune, dar eu am avut suportul părinţilor şi suportul prietenilor, încurajările lor şi se pare că a fost un pas bun pentru mine. Prima comandă a venit din partea prietenilor, ulterior alţi prieteni, alte cunoştinţe, s-a dus vestea".

Iar după ce s-a dus vestea, au început să curgă şi comenzile. De cele mai multe ori, clientul este cel care decide ce model şi-ar dori. Dar asta nu înseamnă că Mara nu are un cuvânt de spus.

Vopseaua pe care o foloseşte este una specială. E pe bază de apă şi are nevoie de 12 ore ca să se usuce, la o temperatură ridicată. Partea bună este că pantofii pictaţi rezistă la apă.

În atelierul Marei sunt bine primiţi şi bărbaţii. Ca orice om de afaceri, Mara ştie valoarea unui unicat. Aşa că se străduieşte să deseneze cât mai multe modele de acest gen.

Iar acest lucru nu poate decât să fie pe placul femeilor. Cine şi-ar dori să se trezească, în aceeaşi încăpere, cu nu ştiu câte doamne care au o încălţăminte similară?!

Preţul unei perechi de pantofi pictaţi variază. De la 49 de lei până la 260 de lei, în funcţie de model şi de numărul de la picior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Special! Artă pe tocuri