Antena Meniu Search
x

Special! Campania ”Wine to Water" își propune să aducă apa potabilă în zonele secetoase

Un pahar cu apă! Pentru unii oameni nu e nimic ieşit din comun. Îl consideră un drept al lor.

Vezi și

 Un pahar cu apă! Pentru unii oameni nu e nimic ieşit din comun. Îl consideră un drept al lor. Pentru alţii însă un simplu pahar de apă este cel care face diferenţa dintre viaţă şi moarte. 

Pentru noi, un simplu pahar cu apă nu poate părea mare lucru. În unele zone ale lumii însă un pahar cu apă curată, potabilă, valorează cât greutatea lui în aur.

Vinul transformat în apă. O metaforă ce spune un lucru pe care noi îl omitem. Oamenii fac minuni. Fiecare în felul lui. Pentru Paolo şi ceilalţi membrii ai organizaţiei e simplu. Îşi fac meseria. Barmani din toate colţurile lumii care de fiecare dată când pregătesc o băutură, sunt cu un pas mai aproape de ţelul lor. Cum a fost cel de la Braşov.

Chiar dacă la noi este practic necunoscut, Paolo ocupă locul 26 în topul celor mai buni barmani de pe planetă. Pentru cei prezenţi la eveniment, a fost o dublă sărbătoare. Au dat o mână de ajutor unui scop nobil.

Evenimentul de la Braşov a fost doar începutul. Până pe 18 mai, cei de la Wine To Water îi încurajează pe barmanii din toată ţara să-şi doneze bacşişul pe o singură tură, pentru a-i ajuta pe cei mai nevoiaşi decât noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Special! Campania ”Wine to Water" își propune să aducă apa potabilă în zonele secetoase