Antena Meniu Search
x

Special! Cea mai scumpă încălțăminte din lume

Între femei şi pantofi există o relaţie, de multe ori, inexplicabilă, cel puţin din punctul de vedere al bărbaţilor. Cu toate acestea, foarte puţine doamne din lume se pot lăuda cu o colecţie de milioane.

Vezi și

 Între femei şi pantofi există o relaţie, de multe ori, inexplicabilă, cel puţin din punctul de vedere al bărbaţilor. Cu toate acestea, foarte puţine doamne din lume se pot lăuda cu o colecţie de milioane.

Multor oameni li se pare o nebunie curată să dea mii de dolari pe o pereche de pantofi! Şi este normal să nu înţeleagă de ce ar trebui să dea pe o pereche de încălţăminte cât pentru o maşină. Dar să ştiţi că există şi pantofi sau sandale care costă cât o casă cu piscină, plus trei limuzine. Toate situate pe o insulă tropicală. Proprietate personală.

Pe locul al 8-lea, găsim o pereche de pantofi în valoare de un milion de dolari. Intitulaţi "Pantofii Marilyn Monroe", aceştia au fost purtaţi de actriţa Regina King, la Premiile Academiei din anul 2005. În funda fixată în vârful pantofilor se găsesc pietre preţioase dintr-o pereche de cercei care a aparţinut chiar celebrei Marilyn Monroe.

Tot un milion de dolari valorează şi pantofii aflaţi pe locul al 7-lea. Numesc "Retro Rose" şi sunt decoraţi cu 1.800 de diamante.

Pe locul al 6-lea, avem o pereche de sandale din platină cu 464 de diamante. Încălţămintea, valorând 1.100.000 de dolari a fost purtată de actriţa Laura Harring la o ceremonie pe covorul roşu.

Tot o pereche de sandale din platină, de această dată ornate cu 640 de rubine, figurează pe locul al 5-lea. Valoarea lor? 1.600.000 de dolari.

Locul al 4-lea în clasamentul celor mai scumpe pereche de încălţăminte de damă este ocupat de nişte sandale cu tanzanit, în valoare de 2 milioane de dolari. Pe lângă pietrele de tanzanit care formează un adevărat colier pe gleznă, sandalele au şi diamante pe bareta din faţă.

Pe poziţia a 3-a găsim pantofii Cenuşăresei. Nu sunt făcuţi din cristal, ci din platină şi sunt decoraţi cu 565 diamante. Pantoful din dreapta este ornat cu un diamant foarte rar, care - el singur - costă 1.000.000 de dolari.

Medalia de argint revine pantofilor Ritei Hayworth, care valorează 3.000.000 de dolari. Încălţămintea chiar i-a aparţinut celebrei actriţe care şi-a dorit ca, prin intermediul ei, să demonstreze lumii întregi cam cât valorează. Aşa că, în funda care ornează vârful pantofilor sunt montate rubine, diamante, dar şi alte pietre preţioase.

Pe prima poziţie se află o pereche de balerini cu rubine, care valorează tot 3.000.000 de dolari. Aceştia au fost realizaţi în două luni de muncă asiduă şi sunt decoraţi cu 4.600 rubine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Special! Cea mai scumpă încălțăminte din lume