Antena Meniu Search
x

Special! Cele mai scumpe ceasuri

Forţa financiară a unei persoane poate fi intuită doar din valoarea ceasului pe care îl poartă! Desigur, ceasurile doamnelor sunt ornate cu o mulţime de pietre preţioase, dar asta nu înseamnă că accesoriile domnilor sunt private de asemenea ornamente.

Vezi și

 Forţa financiară a unei persoane poate fi intuită doar din valoarea ceasului pe care îl poartă! Desigur, ceasurile doamnelor sunt ornate cu o mulţime de pietre preţioase, dar asta nu înseamnă că accesoriile domnilor sunt private de asemenea ornamente.

Nicidecum, doar că bărbaţii nu poartă ceasuri cu diamante colorate, ci cu diamante negre. Dar asta nu înseamnă că ocolesc aurul roz.

Pe poziţia a 7-a avem ceasul Black Caviar Bang, creat de Hublot. Costă 1.000.000 $ şi este negru în întregime. Nu doar carcasa, ci şi cele 501 diamante, tăiate în formă de beţişoare. Ceasul pare a fi dintr-o bucată, pentru că nu i se vede nicio îmbinare, nicio tăietură.

Urmează un ceas al casei Chopard, intitulat "Super-cubul de gheaţă", care poate fi achiziţionat contra sumei de 1.100.000 $. Ceasul este încărcat de diamante, care însumează 66 de carate. De acord, arată mai mult ca o bijuterie, dar este una cu un mecanism foarte rafinat.

Pe locul al 5-lea avem un ceas al renumitei case Patek Philippe. "Cer-Lună-Turbină" se numeşte şi costă 1.300.000 $. Cu toate acestea, specialiştii nu sunt foarte încântaţi de mecanismul său, pe care îl consideră greoi. Are două cadrane, arată fazele lunii şi indică momentul în care aceasta este retrogradă.

Urmează ceasul "Turul Insulei", realizat de Vacheron Constantin, cu o valoare de 1.500.000 $. Are carcasa realizată din aur roz, este ornat cu safire, iar cureaua este făcută din piele de crocodil. Are 834 de piese, iar asamblarea lor a necesitat 10.000 de ore de muncă.

Am ajuns la primele trei poziţii, unde - pe locul al treilea găsit încă un ceas al casei Patek Philippe. Intitulat "Timpul mondial din platină", acesta costă 4.000.000 $. Nu se ştie foarte multe despre acest ceas, decât că a fost confecţionat în anul 1939 şi a fost vândut abia în 2002.

Pe poziţia a doua găsim încă un ceas al casei Patek Philippe. Este un ceas de buznar, confecţionat din aur, care costă 11.000.000 $. "Super-complicaţia" - aşa cum a fost denumit - a fost creat după 5 ani de muncă intensă, atât din partea designerilor, cât şi al celor care l-au realizat propriu-zis.

Prima poziţie în clasamentul celor mai scumpe ceasuri de lume este ocupată de o creaţie a casei Chopard. Este mai mult o brăţară cu diamante care au înghiţit un ceas, decât un ceas în toată puterea cuvântului. Costă 26.000.000 $ şi este ornat cu 3 diamante în formă de inimă. Unul este roz, altul este bleu, iar altul este incolor. Restul diamantelor sunt mult mai mici. Oricum, toate însumează 210 carate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Special! Cele mai scumpe ceasuri